Ta trojka mi je izopačena: Jelena Krunić otkrila šta zaista misli o Kiji, Slobi i Luni (VIDEO)

- Ne želim da odvajam Kiju od Lune i Slobe, nego jednostavno želim da ih gledam kao neki trojac - poručila je Jelena Krunić

  • 3

Dok je razgovarala sa Drvetom mudrosti Jelena Krunić je ispričala šta misli o Kiji, i njenom ljubavnom trouglu sa Slobom i Lunom.

Gledaće me svuda, us*ala se sebi u život! Razočarani Đekson satima pričao o bivšoj, a onda jednom rečenicom zgrozio sve! (VIDEO)

- O njoj imam super mišljenje, ne želim da odvajam Kiju od Lune i Slobe, nego jednostavno želim da ih gledam kao neki trojac. I iznenadila me devojka, normalno priča - rekla je Krunićeva, koja je na pitanje da li je Kija zaslužila ono što joj je Sloba uradio, odgovorila:

Sloba i Luna

- Znaš kako kažu, svakom po zasluzi, ali niko ono nije zaslužio. Pazi, ovo što se ovde radi je izopačeno, meni je čudno... prvo oženjeni muškarac bude sa devojkom usred rijalitija, a žena mu kući. A onda mi je čudno da ta ista žena uđe u rijaliti, i ponoviću milijardu puta, meni je to izopačeno. Ali, kad bolje pogledam, ovo je taj neki mali svet koji predstavlja celokupnu situaciju u društvu, toga ima koliko god hoćeš, da muškarac ima ljubavnicu a žena ga čeka kod kuće. Ne znam, ja da sam na mestu žene ne bih se lepo osećala i ne bi mi bilo pravo, nijedna žena nije zaslužila da na ovaj način bude ponižena i prevarena - zaključila je Jelena Krunić.

Jelena Krunić o Kiji (premotajte na 10:20):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • L.P.

    23. januar 2018 | 21:58

    Slobi najvise pilici da udje u vezi sa ovom kuvaricom sto je tek usla u Zadrugu. Toliko lice da ih jedva razlikujemo. Ali, mora da pita prvo mama-zlicu Draginju.

  • 😉

    23. januar 2018 | 22:33

    Neka je i tebi nesto izopaceno 😂

  • Ccccc

    24. januar 2018 | 04:51

    Zaigra mečka pred svačija vrata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA