≫ 

Mina uputila Đeksonu žestoku poruku nakon što je videla kako je reagovao na vest da mu je bivša devojka trudna! (VIDEO)

Mini se Đeksonova reakcija nikako nije dopala, ali je veliko pitanje da li će njene reči uopšte dotaći Đeksona

  • 9

Nova učesnica Zadruge Sanja Jakšić pre dve noći Nemanji Đeriću Đeksonu prenela je vest da je njegova bivša devojka Tijana Stojanović u drugom stanju!

O Đeksonovoj reakciji ceo jučerašnji dan svi koji prate Zadrugu su pričali, a on od šoka bukvalno nije mogao sebi da dođe.

Nakon svega toga sada se oglasila i maloletna Mina Vrbaški, koja Đeksonu poručuje da je tom svojom reakcijom i emocijom prema Tijani, i sa njom završio!

- Iskrena da budem, u vezi sa svim ovim što se događalo, mislim da je Nemanja tek sad shvatio šta je izgubio i da je tek sad shvatio koliko je pogrešio u nekim stvarima. Mislim da, kada izađe ili kad se ja vratim u rijaliti, da će mu sve biti jasno - poručuje Mina.

Na pitanje koju devojku je konkretno Đekson izgubio, Mina je bila vrlo direktna.

- Mene. Iznenadila sam se što je tako reagovao kada je čuo za nju. Slobodno mogu da kažem da je sada izgubio i mene. To ne mora da znači da ga ja neću čekati, biću tu da razgovaramo, ali ovo mi se nije nimalo dopalo - rekla je Vrbaški za Alo.

Skote raspali, neka te boli! Đeksonova bivša gledala njegovu reakciju na vest da je TRUDNA, a onda ga je bezosećajno ponizila! (FOTO)

Međutim, nismo sigurni koliko joj je teško pala Đeksonova reakcija, pošto je Mina otputovala u Italiju, sa crncem kojeg ne krije, a pohvalila se i skupocenim satom koji joj je očigledno on poklonio.

Foto: Instagram/ Mina Vrbaski
Foto: Instagram/ Mina Vrbaski
Foto: Instagram/ Mina Vrbaski

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA