Filip priznao Mariji Ani da li je imao seks sa Kijom! (VIDEO)

Marija Ana rekla je Filipu da joj se zakune u ono što govori, što je on i učinio

  • 4

Nakon što mu je Kija Kockar prišla, nakon ponovnih rasprava za stolom vezanih za to da li se između nje i Filipa Đukića desio seks ili nije, Filip je otišao u kuću i pričao sa Marijom Anom Smiljanić.

Čim joj je prišao Marija je prokomentarisala:

- Još beži kao pi*ka, ne zna šta će da kaže.

- Ja bežim? Ti si otišla - rekao je Filip.

- Da, kao pi*ka. Koga štitiš? Ja bih ti prešla preko toga zato što tad nisam bila sa tobom - rekla mu je Marija Ana, ubeđena da je bilo nešto između njega i Kije.

Ološu, ne glumi ribu kad to nisi! Miki i Kija se najstrašnije posvađali čim su se probudili, on joj izgovorio reči koje nikome nije! (VIDEO)

- Jesi ti realna? - pitao je Filip.

- Da, da. Dva dana ti prilazim prva, sa mnom si samo u krevetu, ispod pokrivača, kao, jer se nadaš da će biti nešto. Ja sam te jednom prebolela, razumeš? Mene boli ku*ac - rekla mu je Marija Ana.

- Šta pričaš ti? Šta spominješ debilizme, brate? Šta sad krevet, ne prilazi, neka s*anja? Jesi li normalna? Pa, na žurki blejim sve vreme sa tobom - čudio se Filip.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Pa na žurki, kad popiješ! Na žurki kad popiješ možeš sa svakom. To si ti. Poslednji put te pitam, hoćeš li da mi kažeš?! - pitala je Marija Ana, misleći na seks sa Kijom.

- Marija, tri dana se priča o tome! - rekao je.

- Ne, ja te pitam sad! Evo sasvim slučajno mi je palo na pamet! - viknula je Marija Ana.

- Pa rekao sam! Problem je što me ti pitaš pred ljudima kao da sam neki retard! Matora i Sanja gledaju ovako i ne veruju! - odgovorio je.

- Nisi mi se zakleo! Pa ne veruju zato što ne smeš da priznaš! - rekla mu je.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kažem ti, nije bilo ništa, brate! - ponovio je.

- Zakuni mi se!

- Kunem ti se u majku nisam je*ao Kiju - rekao je Filip.

Marija Ana je odmah promenila temu.

- Ali, obrati pažnju na poštovanje tvoje prema meni. Ja nisam Marija Ana, spolja, ona! - nije odustajala.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    3. februar 2018 | 17:33

    Kija do finala, Luna do sapuna !!!

  • IN

    3. februar 2018 | 23:12

    Sirota...

  • Kat

    4. februar 2018 | 13:22

    Ovo nije rijaliti nego moraliti, do sad je uvek bilo normalno da se u rijalitiji svako sa svakim jebe, kakve crne emocije svasta se radilo, a ovde se osudjuje ceskanje, masiranje, blejanje i koje kakve gluposti, pa se polemise ko se zalji io, ko se komw svidja itd ajte bre ne serite kao da je nesto strasno imati sex na jedno vece iz besa inata ili svidjanja.kao da ke.bitno. ne shvatam vise sta se dize fama oko toga. Kijjina uloga je veoma bitna njoj se desilo svasta i nikako ne ide da prizna za taj sex ni ona ni filip jer je stiti a ujedno i zeli sex sa marijom pa mora da krije. Tako da imaji oni pravo da kriju a drugi mogu da se pojedu zivi sad sto ih lazu to je njihovo pravo veliki ulozi su u pitanji i normalno da kija to nece priznati jos ima budala koji joj veruju. Ja jesam njen "fan" ali jasno je kao dan da je sexa bilo svi mi to znamo ne treba nam njihovo priznanje i da prestanu vise da je napadaju svi jedva su docekali tako nesto i zato u inat svima i ne treba da prizna pa neka se jedu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA