Filip pričao koliko traje njegov seks, a potom se umešala Kija! (VIDEO)

Đukić je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" otkrio jedan detalj i ponovo podgrejao priče o svom odnosu sa Kristinom

  • 37

Zadrugari su prošle noći odgovarali na pitanja gledalaca, a ono što je podiglo veiku prašinu i o čemu se već danima komentariše je seks Kristine Kije Kockar i Filipa Đukića.

Deset puta smo imali seks! Zadrugari napali Kiju, a onda je ona progovorila o odnosu sa Filipom, pa pomenula i njegov "ponos"! (VIDEO)

Pa je tako i ovoga puta jedno pitanje u vezi toga bilo upućeno Filipu.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Da li si svestan da si u "Amidžiju" konačno priznao šta se dogodilo u kupatilu između tebe i Kije kada si rekao koliko obično traje tvoj seks? - pročitala je voditeljka pitanje.

- Ovo je 32 minuta, nije 30! - umešala se Kija.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja da sam hteo to, ja bih napisao 32 minuta, a kao drugo nikada mi nije isto trajao seks sa različitim partnerkama. Stvarno nisam imao to na umu, to 32, 30... Mogao sam da napišem pola sata i 25 minuta... Ali pola sata mi je bilo najrealnije - objasnio je Filip.

Pogledajte šta je Filip rekao o dužini svojih seksualnih akcija:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    15. februar 2018 | 11:08

    U čitavoj ovoj priči meni je najgadnije koliko agresivno svi nju napadaju. Milan, Miki, Mića, Miljana, Sloba... Ok je da razgovaraju o tome, ali oni nju žele da rastrgnu kao besne zveri. I to svi u isto vreme na nju jednu, a opet ona uvek pobedi.

  • Veksi

    15. februar 2018 | 11:22

    Dzaba sve glupe teorije i jos gluplje zavere. Kija je favorit, zele da je diskredituju ali opet dzaba, narod zna najbolje. Narod ce sve pokazati glasovima. A Kijomrsci neka se i dalje koprcaju. To im jedino preostaje.

  • lka

    15. februar 2018 | 12:07

    Kakvu bi histeriju izazvala poruka Andrije sa instagrama,Miki i konobar bi dobili nervni slom.Nije vise bitna Kija , vec da im je da rasture vezu sa Andrijom to im je bitno.Oni misle narod je glup , narod veruje Dusici, Mikiju,Milosevicu,Miljani, pa samim ponasanjem su pokazali da se dodvoravaju produkciji iz sano njima poznatih razloga.Pravda za Marka Dnk i Lepog Micu covek koji govori samo u korist istine i dobio 2 puta batine ali krivce ne kaznjavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA