Mene muž da prevari, ja ga više u životu ne bih pogledala! Luna i Đekson ogovarali Kiju, a onda su spomenuli i Slobu! (VIDEO)

- Ona je skroz promišljena, mnogo inteligentna, mnogo namazana - rekao je Đekson o Kiji Kockar

  • 63

Luna Đogani je nakon Slobinog odlaska u izolaciju, gde će provesti vreme sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kijom Kockar, jako neraspoložena, a o svemu tome je pričala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Kija prenosila stvari u sobu gde će sa Slobom provesti 14 dana, a jedan njen potez naterao ga je da skoči iz kreveta! (VIDEO)

- Ne mogu više da izdržim ovo... Još tri meseca treba da slušam istu priču! Ja sinoć legla u svoj krevet da se iskulirm, on otišao u izolaciju, da razmislim o svemu, da spavam, da uživam... Ona došla u krevet, sela tu i priča o Slobi. I to baš sada kad su otišli u izolaciju, ona sela tu da priča o njemu. Kako ja mogu da budem dobra sa njom, da blejim, da jedem, da pričam, kad ja znam da nije iskrena. Ja bih je više poštovala da kaže: "Volim ga, stalo mi je do njega, hoću da budem sa njim" - rekla je Luna.

Printskrin: TV Pink

- Ti budi kul, nemoj da se bedačiš, da padaš u bedak. Ako se Sloba loži na tebe, to je jedino bitno. Jedino možeš da staneš iznad sebe i da kažeš: "Da li se loži na njega i pokušava da ga pridobije?". Treba da budeš mudra i staložena, i da razmišljaš konstruktivno o tome, a ne destruktivno. Ni ona nije toliko loša, zamisli neku drugu ribu, mrzela bi te - rekao je Đekson.

- Ali ona je ovde ušla svesno. Mene kada bi muž prevario, ja ga više u životu ne bih pogledala. Nastavljam svoj život, ćao - rekla je Luna.

Printskrin: TV Pink

- Ona je skroz promišljena, mnogo inteligentna, mnogo namazana. Tačno znam šta je meni Sloba pričao o njegovoj bivšoj ribi. Lasica mala, to je i dokazala, ali to nema veze sa tobom, ako njemu nije stalo do nje - zaključio je Đekson.

Pogledajte šta su još Luna i Đekson pričali o Kiji i Slobi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    27. februar 2018 | 19:13

    Koliko nas podrzava Kiju?

  • Lara

    27. februar 2018 | 18:38

    Molim lijepe novinarke da se skrene Milanu Milosevicu paznja da ljudi koji podrzavaju Kristinu Kiju Kockar nismu nikakve napacene, ostavljene zene I zene iz sigurnih kuca I da ona ima itekako fanove iz cijelog svijeta I medju kojima itekako ima muskarcina koji svoje zene vole kako boginje! Hvala lijepo!!!

  • Može biti samo je*an

    27. februar 2018 | 18:26

    Samoživa, razmažena, histerična, bezobrazna, lenja, pokvarena... Nastavite niz.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA