ŠTO MOJ DRAGI DRUGU VOLI... Dok je Kija pevala čuveni hit Silvane Armenulić, Slobina reakcija bila je pravo iznenađenje! (VIDEO)

Kija je pred svima zapevala pesmu Silvane Armenulić, a Sloba je sedeo kraj Lune i pažljivo gledao i slušao

  • 58

Zadrugari su danas od Velikog šefa dobili kostime i morali da učestvuju u karaokama, a Kija Kockar dobila je pesmu sa interesantnim tekstom. 

POMOZI MI, JA TE VOLIM NAJVIŠE! Luna legla kraj Slobe, htela da se pomire, on se nije ni mrdnuo dok se umiljavala, a evo šta joj je sve rekao! (VIDEO)

Kija je dobila provokativni kostim, a kada je ustala i zapevala u mikrofon pesmu koja bi mogla da isprati njeno trenutno stanje i odnos sa Slobodanom Radanovićem, situacija je bila više nego zanimljiva.

Printskrin: TV Pink

- Da li znaš za teške boli što moj dragi drugu voli... Nekad sam bila ja srećna i voljena dok druga žena nije moju ljubav uzela - pevala je Kija pesmu Silvane Armenulić "Ciganine, sviraj, sviraj", a Slobin pogled rekao je dosta toga.

Printskrin: TV Pink

- Ne volim narodnjake - rekla je Kija, a Sloba je prokomentarisao kako puštaju "smaračke pesme".

Printskrin: TV Pink

Pogledajte Kijin nastup pred zadrugarima:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija,Jelena i Dušan

    28. februar 2018 | 00:34

    Dok smo slušali Kiju, žene su pustile suze a verujte i ja sam samo malo bolji.OSMEHOM SE BRANI OD NEPRAVDE I NEPRAVEDNIH ZADRUGARA.BRAVO KRISTINA.

  • Može biti samo je*an

    28. februar 2018 | 00:23

    Kija ponosna, duhovita i jaka, kao i uvek.... Luna, histerična, samoživa i razmažena, kao i uvek....

  • Svetlana

    28. februar 2018 | 11:21

    Kazu zadrugari"Kija se smeje cinicno i na silu".A kako da se smeje i cemu?Samo neka se stave na trenutak na njeno mesto.Ja joj se divim.Jer treba ovo stojicki izdrzati.Nema zena gde ni da se isplace kada joj dodje jer kamere su svuda.A place joj se sigurno 50 puta na dan.Bravo devojko.Samo se drzi tako.👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA