≫ 

Ana i Mina ocinkarile novi par koji je za vreme žurke imao seks u Zadruzi! (VIDEO)

Njih dve su otkrile tajnu Velikom šefu, a za uzvrat su dobile korpu voća i cigarete

  • 0

Prošle noći produkcija je organizovala žurku povodom 22. rođendana Sare Reljić. Uz dobru muziku i piće zadrugari su se opustili, a neki su se prepustili i strastima.

Sloba celu noć bio van sebe zbog informacije koju je dao tokom svađe sa Miljanom! (VIDEO)

Mina Vrbaški i Ana Korać  za vreme proslave Drvetu mudrosti su ponudile da otkriju tajnu,  i to u zamenu za korpu voća i cigarete. Pošto su postigli dogovor njih dve su ispričale ono što su videle, a tiče se seksa koji su dvoje učesnika imali, navodno za vreme žurke!

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Juče me je Maca prvo pitala kakvo je stanje u kupatilu, da li kamere mogu da snime dok ona ima seks sa ovim novim ukućanom Žutim? I ja kažem Maci: "Ma može sve, stavi se zavesa i može sve da obavi da to niko ne vidi". I ona meni prilazi danas i kaže: "Jesi ti sigurna u to?" Ja reko: "Jesam". I ja malo pre pitam Žutog: "Gde ćeš?" i on kaže: "U WC". Rekoh: "Ideš sigurno Macu da ispalapucaš?". I on kaže: "Da" - rekla je Mina i dodala:

- Ode on prvo u wc, posle toga Maca. Pre toga me je pitao da li je Maca zdrava? Ja kažem: "Zdrava kao dren, slobodno možeš".  Eto to je naša tajna.

Pogledajte šta su Mina i Ana rekle o Maci i novom zadrugaru:

On je kralj seks u Zadruzi, a do sada je bio sa svim ovim ženama:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA