Uzimala je 100 evra za seks! Šokantne optužbe bivšeg zadrugara na račun Marije Ane (VIDEO)

- To što sam ja čuo, čuo je i Bane sam od nekih drugih ljudi, ne od istih - ispričao je Đomla

  • 9

Učesnik Mladen Jakovljević, poznatiji kao Đomla Panamera sinoć je izbačen iz Zadruge. On je gostovao u studiju, a tu je izneo skandalozne tvrdnje o Mariji Ani Smiljanić, a kojom je okršaj imao i tokom svog kratkog boravka u Zadruzi.

Oboren rekord u glasovima u domaćim rijalitijima! Kada je Ognjen saopštio procente, Kija je mislila da se ŠALI! (VIDEO)

- Šta je bilo sa tom fotkom? Malo smo bili šokirani kad smo čuli. Ti si poslao eksplicitnu fotografiju... - pitala je voditeljka.

- Tri fotografije. Ja sam poslao te fotografije, ali one iskreno nisu bile namenjene Marija Ani, slučajno su poslate njoj - rekao je Đomla.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Bile su namenjene nekoj drugoj devojci? - pitala je voditeljka.

- Drugoj devojci koja je tražile te fotografije, njoj su trebale da budu poslate... Međutim, greškom su Marija Ani otišle. Ona me posla toga blokirala na broju - rekao je on.

- Vi ste se poznavali pre toga? - pitala je voditeljka.

- Ona je pevala u klubu gde sam ja bio menadžer. Znamo se i pre toga sa jedne televizije, gde smo zajedno gostovali. Ja sam je posle toga sreo na brodu "Sava" došla je u društvu prijatelja. Ja sam se njoj izvinio i objasnio o čemu se radi i ona me je tu poljubila i zagrlila, ja joj dao novac jer je pevala, posle je došla i za moj sto da peva... I onda smo se posle toga čak i dopisivali, uzela je od mene i neki auto. Ja sam joj izašao u susret. Moj kum i ja smo joj dali auto da se posluži, jer je njen auto bio na popravci. Sve je super bilo dok ona nije počela da priča u Zadruzi kako smo joj mi prodali auto koji nije bio dobar - rekao je Đomla i dodao:

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pričala je to sa strane, nije meni rekla to u oči. Kad se posvađala sa Zoranom, došlo je do situacije kada je Zorana vidno iznervirana rekla: "Đomla, reci šta znaš". Iskreno ja sam jedva dočekao da dođe do toga i da kažem. Nisam bio tu, ali čuo sam od par ljudi... To što sam ja čuo, čuo je i Bane Čolak koji je potvrdio. Ne mogu nikad da tvrdim, jer ja nisam bio tu, ali sam čuo. Ali ne bi me čudilo to od nje.

- Šta te ne bi čudilo? - pitala je voditeljka.

- Pa to što je bila na Kopaoniku, što je uzimala 100 evra da bude sa nekim. To je bilo pre Zadruge, pre Nove godine. Mada ona kaže da je bila tamo da peva. Ja sam čuo da je bila sa drugaricom, da je uzimala 100 evra da bude sa nekim za noć, da bude u društvu... To što sam ja čuo, čuo je i Bane sam od nekih drugih ljudi, ne od istih - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nira

    12. mart 2018 | 10:33

    Pun mi komšiluk ovakvih kao ovaj lik svi su nešto čuli o meni a niko ništa nije vidio tipičan primjer muške tračare!

  • Mica

    12. mart 2018 | 11:11

    Zovite pitajte mama Raziju. Ona sve zna. Haaaaaaa

  • Vase ime

    12. mart 2018 | 13:30

    Pale su cene. Postali smo evropski tajland

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA