≫ 

Kako se osećate dok vaša Zorka moju ćerku naziva "cigankom", a Kija je fašista broj 2! Anabela žestoko po Zorici i Kristini (VIDEO)

Anabela je javno pozvala i Zoričine kolege, kao i prijatelje, da kažu šta misle o ovome

  • 99

Kija Kockar i Zorica Marković u sitne sate prethodne noći pričale su na razne teme, a jedna od njih svakako je i Zadruga, te situacija između Kije, njenog supruga Slobodana Radanovića i njegove partnerke Lune Đogani.

Zorica je u jednom trenutku Kiji ispričala kako je njena bliska drugarica komentarisala jednu Slobinu izjavu, u kojoj je Lunu uvredila na nacionalnoj osnovi.

- Drugarica moja jednom kaže: "Zamisli ti, Sloba jednom kad je rekao "ma boli me ku*ac za ove cigane", u smislu narod i sve... - počela je Zorica.

- Rekao ovde?! - pitala je Kija.

- Da. A ona psuje i kaže: "Je*em li mu... Pa što se ne okrene, ima tu ispred nosa ovu cigan*turu?!" - citirala je Zorica svoju prijateljicu, nakon čega su se i ona i Kristina smejale.

Skandal u zoru! Luna vrištala na Slobu zbog Kije, on uleteo, uhvatio je za vilicu, pa od besa lupao o zid (VIDEO)

Ne treba meni nijedno slikanje da bih bila bitna! Luna ubeđena da bi Zadruga bez nje bila sasvim drugačija (VIDEO)

Ovo je izrevolitiralo Luninu majku Anabelu koja se ovim povodom javno oglasila, i pozvala sve ljude koje Zorica poznaje da kažu "kako se osećaju" dok ona ovako priča.

Foto: Instagram

To je psihologija Lunjare! Zorica žestoko o Luni, a ono što je rekla o Kiji i Andriji šokiralo je Gocu i Matoru! (VIDEO)

- Žao mi je što ću ovoj ženi dati na bilo kakvoj važnosti! Gospodo Zoričini prijatelji, kolege, bivši momci, romske nacionalnosti, kako se osećate dok se vaša Zorka podsmeva mojoj ćerki i naziva je "cigankom"?! - pitala je Anabela u prvom delu poruke, dok se drugi odnosio na Kiju.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- O gospođi, nacionalnisti i fašisti broj 2 ne bih ništa dodala, imali ste priliku da čitate njene tvitove! Aplauz za sve one koji šire mržnju i podržavaju nacionalizam! Dosta nam je ratova, želimo da gledamo ljubav!!! - poručila je Anabela putem Instagrama.

Foto: Instagram/anabelci

I dok su je neki osudili rekavši da preteruje spominjanjem ratova, te da previše "pumpa" Zoričinu izjavu, drugi su se složili sa njom i podržali ono što je poručila.

Evo i snimka dela razgovora Kije i Zorice, a u anketi ispod videa glasajte za mišljenje koje Vi zastupate!

 
A post shared by Dani (@pericdanijela444) on

ANKETA

VIDEO: Pogledajte sve seks akcije Slobe i Lune

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVETLANA

    5. april 2018 | 13:00

    U SRBIJI NAJMANJA PRAVA IMAJU SRBI.SVI OSTALI SE NEŠTO ŽALE.SRBIMA SE PSUJE SRPSKA MAJKA A DA SE TO URADI BILO KOJOJ DRUGOJ NACIJI ONDA SE KAŽNJAVA I ODGOVARA.

  • 😯😯😯

    5. april 2018 | 13:24

    Eto ti sad.Pa kako se oseca Kijina majka kojoj ova ludaca pravi pakao od zivota i jos njeno dete naziva fasistom.Eeej ni manje ni vise nego- fasistom-Zeno, majko troje dece uzmi neku knjigu ili pitaj Google sta znaci i ko su fasisti.Ima li kraja njenoj gluposti, zlu i mrznji.Fuuuj

  • BOKILI

    5. april 2018 | 16:51

    I Kija je necije dete sram te bilo Anabela...Gazis preko tudje dece da bi svoje dete opravdala neka ti bog oprosti jer mi necemo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA