Andrijani porodica zamerila zbog veze sa Đeksonom, ona se rastužila, a onda joj je Duško sasuo sve u lice! (VIDEO)

- Zoki, najbolje bi bilo kad bi ona otišla u Knjaževac, udale se i završila posao! To je najbolje rešenje! Neka jedu go*na, bre! - rekao je Duško

  • 6
Duško i Andriijana gledaju video poruku, Printskrin: Youtube

Prošle noći zadrugari su imali priliku da pogledaju video snimke na kojima su im porodica i prijatelji čestitali praznik i uputili poruke koje se odnose na njihovo učešće u Zadruzi.

Srećna Nova godina svima! Miljana pobrkala praznike, zadrugari vrištali od smeha, a onda se "izvukla"! (FOTO)

Andrijana Radonjić i njen otac Duško Radonjić imali su priliku da čuju svog kuma, koji je Andrijani preneo poruku koja ju je prilično šokirala i pogodila, a tiče se njene veze sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

- Imaš pozdrave od majke i od Marijane... Marijana ti poručuje da te mnogo voli, jedva čeka da te vidi, ali ti poručuje da se vratiš na stari put, da budeš ono što jesi. Malo si se promenila u zadnjih 15 dana, ne može da te prepozna. Poručuje ti da postoji život i posle Zadruge. Imaš puno pozdrava, ali mali oprez - rekao je Andrijanin i Duškov kum.

Nakon ove poruke Andrijana se rastužila, a Đeksonu je bilo jako neprijatno zbog onoga što je čuo. Andrijana se potom izdvojila od ostalih zadrugara i otišla u kupatilo kako bi razmislila o svemu,a za njom su odmah došli Duško i Zorica Marković, pa su je tešili.

Zorica i Duško teše Andrijanu posle video poruke, Printskrin: Youtube

- Treba da izađeš odavde i da ideš pravo u Knjaževac, da se udaš kroz 24 sata i to je to, to bi bilo najbolje rešenje... Je l' tako? - rekao je Duško.

- Ta promena jeste sve iznenadila. Što to tebe toliko dotiče? - pitala je Zorica.

- Zoki, najbolje bi bilo kad bi ona otišla u Knjaževac, udale se i završila posao! To je najbolje rešenje! Neka jedu go*na bre! - rekao je Duško.

- Šta ima veze što se sa njim zagrliš, poljubiš, držite se za ruke, sediš mu u krilu... Šta je to? Ne mogu da te strpaju u red svih ovih - zaključila je Zorica.

- Ja sam se najviše plašila toga šta će oni da komentarišu! - bila je iskrena Andrijana.

Duško i Zorica teše Andrijanu, Printskrin: Youtube

- Posle snimaka ovih koga je on sve k*esnuo, misle sad će i Andrijana, ali ima tu svega... Ima tu i ljubomore! Na mene nije okolo svet bio ljubomoran koliko je familija! Pamet u glavu, samo sledi svoja osećanja - savetovala je Zorica.

- Ona sve radi kako treba - zaključio je Duško.

- Nigde ti nisi pogrešila. Šta treba da ostaneš ovde kao kaluđerica - rekla je Zorica i dodala:

- Niko da ne primeti da si neraspoložena. Lepo si odgovorila, imaš stav, sad osmeh na lice.

- Si*se ovako... Da vidim si*se. To! - rekao je Duško.

Pogledajte kako je Andrijana reagovala na video poruku i kako su je posle toga Duško i Zorica tešili:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA