≫ 

Dok je Miki spavao Zorica pred svima pitala Nadeždu za seks sa njim, ona se pogubila, nije znala šta priča, zadrugari se šokirali! (VIDEO)

Markovićeva je odlučila da probije led pitanjima o seksu Nadežde i Mikija

  • 5
Zorica Marković, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Prethodne noći u Zadruzi se igrala Igra istine, a Zorica Marković odlučila je da bude ta koja će od svih zadrugara probiti led i pitati Nadeždu Biljić pred svima o seksu koji je imala sa Mikijem Đuričićem!

- Gde si imala seks? Je l' lažeš ili ne lažeš, sa Mikijem, i zbog čega si to uradila? Ispričaj, jer pričaš sto verzija. Ja tebe jako volim, ti to znaš, ali iskreno da kažeš. Od kad to traje, da li traje, da li je ovo svima sad marketing pred kraj? Više ne znam kome da verujem. Vaš problem, imajte seks koliko god hoćete, ali hoću da znam ko si - pitala ju je Zorica.

- Ovako, da ti odgovorim na prvo pitanje... Šta si me pitala, kad ili kako? - pogubila se Nadežda, dok su se svi smejali.

- Postavila si mi tri pitanja, odakle da krenem da ti odgovaram? - dodala je.

- Ne, ne... Jedno je pitanje, na isto se svodi. Znači, u pitanju je Miki. Jesi u objektu, Nato? - rekla joj je Zorica smejući se, kao i ostali.

Nadežda se potpuno izgubila, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ovako... Ja ovde ništa nisam nikada uradila iz taktike. Znaš šta, popušite mi ku*ac svi, izvolite pa sad vi odgovarajte na pitanja! Boli me dupe i za vaše slatkiše i za sve, znači takvi ste ološi da je to strašno! - rekla je Nadežda nakon što su je neki zadrugari prekidali.

- Je*ite se svi, nećete dobiti odgovor na pitanje! Pušite ku*ac! - rekla je nakon što je prvo krenula da izađe iz dnevne sobe, a onda se vratila i sela mimo stola.

Nadežda je pobesnela jer su joj dobacivali, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja tebe poštujem i volim i ti to vrlo dobro znaš, ali pošto ovde postoji grupica koja se ku*či od početka, koja kad god ja pričam pričaju i oni, odgovaraju u moje ime podsmevaju se, zaje*avaju, boli me ku*ac za vaše slatkiše i za vašu "igru laži"! Ja neću da odgovorim na pitanje zbog sebe i zato što svi imaju svoje verzije! - vikala je.

Dok su svi igrali žmurke Miki i Nadežda imali nikad žešću akciju, uzdasi odjekivali Zadrugom, u jednom trenutku se sve videlo! (VIDEO)

- Kad je tačno bio seks i gde? - nije odustala Zorica.

Miki je za to vreme spavao, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Treslo se sve! Miki i Nadežda imali brutalan seks dok su zadrugari bili na žurki! (VIDEO) (18+)

- Posle Uskrsa, znači to je bila pošla nedelja... Vidiš tamo gde je onaj izlog? E, uđeš tu, pa desno ona ostava tamo. Pošto smo tu provalili kamere onda smo se sakrili gde nema kamera, nebitno gde. Ja to nisam uradila iz taktike, uradila sam jer sam osećala da tako treba da uradim. Ja se pored njega ne osećam kao krpa i kao džak. Nisam to uradila jer me čisto zasvrbelo, pa "dođi da me počešeš". Ja takva nisam ni u životu

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lka

    21. april 2018 | 11:10

    Miki poceo ko Sloba spava non stop a kad ne doava onda trazi seks.Za njega pravila Zadruge ne postoje.

  • Tz

    21. april 2018 | 12:31

    Miki kaže Banetu nece se vise sex ponoviti a ponavlja ga svaki dan. Nadezda kaze da sksa bilo više od 2 puta.

  • Čika Jova

    21. april 2018 | 14:02

    Ima žena koje muškarci žele i hoće a ima i onih koje niko neće. Neznam u koju od tih grupa, po mojoj proceni, spada Nadežda, a kojoj Zorka? Možda bi trebalo Zorici da neko to kaže, pa da ona malo porazmisli. Razmišljanje ponekad može mnogo da pomogne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA