≫ 

Filip i Bane se žestoko posvađali, spomenuli Kiju i Mariju Anu, a onda se umešala i Miljana, pa nastao opšti haos! (VIDEO)

- Nemoj te pretnje, kao unošenje u facu, ako si mu*onja, dođi ovde udari me, uradi šta imaš - vikao je Bane

  • 6
Bane, Filip i Miljana se svađaju, Printskrin: TV Pink

Zadrugari su imali porodični sastanak, na kojem su trebali da se izjasne po pitanju njihovog života u Zadruzi i da kažu u lice svoje mišljenje i ono što pričaju po ćoškovima jedni o drugima.

Filip Đukić je imao potrebu da kaže Banetu Čolaku sve ono što misli o njemu, a jedan od razloga zašto Đukić ne podnosi Čolaka je i Banetova bliskost sa Marijom Anom Smiljanić.

Zadrugare očekuje specijalno veče, neko od njih će se još večeras iseliti iz Bele kuće! (VIDEO)

- Što se tiče Marije Ane ja njoj nikada nisam rekao da ću da pravim priču sa njom - rekao je Bane.

- Jesi i te kako si joj rekao - dodao je Filip.

- Zna se ko ovde pravi priče, ko je meni rekao mesec dana pre nego što je ušla Kija ti meni kažeš ovim rečima: "Au nigde me nema, ni jedna priča se ne vrti oko mene, uskoro ću izgleda da idem kući, moram nešto da zavrtim, da smislim..." - otkrio je Bane.

Bane Čolak, Printskrin: Youtube

- Da li ti misliš da sam ja toliko glup da to kažem javno?! - pitao je Filip.

- Da, ti si to rekao sto postotno, ja stojim iza toga. Ja nikada ništa ovde nisam radio fejk, nisam pravio nikakvu priču. Nemoj te pretnje, kao unošenje u facu, ako si mu*onja, dođi ovde udari me, uradi šta imaš - odgovorio je Bane.

Nakon ovoga umešala se i Miljana Kulić koja nije bila na strani Filipa, pa joj je on onda žestoko odbrusio.

- Ćuti ti i ne mešaj se u stvari koje te se ne tiču, jer nemaš svoju priču! Tebe su tamo punili pa si došla u rijaliti, tako da nemoj da se mešaš, opet ti kažem! Ne može mene bolesna Miljana Kulić da nadjačava, jer ti pričaš u prazno. Priznaj da se ložiš na Miljkovića! - vikao je Filip.

Filip Đukić, Printskrin: Youtube

- Priznajem! Jako sam zaljubljena u Marka Miljkovića! Jako mi se sviđa, mnogo je lep, ja u životu lepšeg momka nisam videla! - rekla je Miljana.

Pogledajte svađu Filipa, Baneta i Miljane:

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    21. april 2018 | 20:23

    Filipe mnogo si jadan

  • Kriza

    21. april 2018 | 18:35

    To Miksi

  • 😊

    21. april 2018 | 20:24

    Filipe,red je da ispricas za seks sa Kristinom!Ili ces ostaviti za kraj!Hm,pametno.Za poslednju radio emisiju.To ce biti exkluziva!Svi su ubedjeni da nije bilo,jer ne znaju tebe!Evo,ona je pocela cesto da sanja,prica gluposti,da bi skrenula paznju sa te price!Nece joj uspeti,jer je bio seks!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA