≫ 

Kad je nju mogao da s*ebe, što ne bi i mene?! Luna ogovarala Slobu čim se probudila (VIDEO)

- Anabela bi me sad ubila. Kad izađem napolje, ima takvu lekciju da mi održi - rekla je Luna

  • 36
Zorica, Luna, Bane i Miljana, Printskrin: Youtube

Luna Đogani je prošle noći bila van sebe, u naletu besa lomila je sve pred sobom, a onda se gušila u suzama. Sve ovo se dogodilo nakon što je Sloba Radanović proslavio godišnjicu braka sa svojom ženom Kijom Kockar.

Nakon haosa koji je sinoć izbio, Luna se danas smirila, pa je iskoristila priliku da ogovara bivšeg dečka i da sa ostalim zadrugarima prokomentariše celu situaciju.

Luna doživela nervni slom, pa pred svima pretila Slobi: Zapamtiće dan kada me je upoznao! (VIDEO)

- Ono što je uradio njoj, to je sada uradio i tebi - prokomentarisala je Zorica Marković.

- Kad je nju mogao da s*ebe, što ne bi mogao mene. Stvarno mislim da mi je uništio sve. I posle svega toga, on meni kaže da je završio sa mnom. Posle svega što je uradio, i meni i njoj - pričala je Luna.

Luna se žali Miljani i Zorici, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Pored Markovićeve, uz Lunu su bili i Miljana Kulić kao i Bane Čolak, koji je blogerku sve vreme stiskao i grlio.

- Anabela bi me sad ubila. Kad izađem napolje, ima takvu lekciju da mi održi. Pakao je zbog mene preživela. Mama je sinoć bila ponosna na mene, samo mi je zbog toga krivo. Mnogo mi je bilo lepo, i onda sam, budala, prišla njemu. On je mene kao čovek razočarao. Najviše bi voleo da bude sa obe, da budemo svi troje zajedno! - komentarisala je Luna.

Luna je rekla da joj je žao što je prišla Slobi, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Luna se žalila da joj teško pada što je Radanović zaboravio sve trenutke koje su proveli zajedno poslednjih osam meseci, a Zorica ju je podsetila da je pevač "bacio niz vetar" pet godina provedenih sa Kristinom.

Pogledajte kako su Luna i zadrugari prokomentarisali haos koji je izbio prošle noći:

VIDEO: Sve seks akcije Slobe i Lune

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    16. maj 2018 | 17:01

    Namešta se Luni pobeda čim su isključili komentare na njenim klipovima. Da ne bude toliko očigledno kontrast, komentari svi loši a ona pobedila.

  • Jeca

    16. maj 2018 | 16:34

    Sloba ili je mnogo dobar covek ili je ogranicen Nezna sto stiti ovoliko Kristinu a sigurna sam da sve zna sta je radila ne razumem ga uopste. Ali kad prica sa Kristinom ne moze da dodje do reci.I svaku njegovu rec ona izvrne .Kristina nije za brak samo za provod ko sa Filipom sto je uradila i on je sutnuo

  • Mile kovin

    16. maj 2018 | 17:02

    Roditelji skloni te lunu od slobe! Vidi te da kristina dominira ne sme da zucne sloba a luni govori svašta treska udara gde stigne nema tu života to je stres do stresa isto će da bude i napolje razbole će se devojka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA