Bolesnica mi smara bivšeg dečka! Ana imitirala Lunu pred Slobom, Kija se smejala, umešala se i Zorica, a evo kako je on reagovao! (VIDEO)

Ana i Kija su pokušavale da se našale sa Slobom dok je nakon svega što se izdešavalo ležao u krevetu i odmarao

  • 9

Dok je Sloba ležao u krevetu kako bi se oporavio od svega što se sinoć izdešavalo, Kija i Ana Korać prišle su mu i počele da se zezaju na Lunin račun, posle čega su se i ostali umešali. 

- Ne laži, kučko, to je moj muž! Hoćeš da ti pokažem poruke? - imitirala je Ana Korać dok je Sloba ležao, a kasnije mu je Kija prišla.

Ispi*ao se po meni! Ni nju nije voleo! Besna Luna najstrašnije oplela po Slobi i Kiji, nema šta nije rekla za Radanovića (VIDEO)

- Ništa, ostavićemo ovog bolesnika na miru. Hoćeš da jedeš nešto? Hoćeš čaj? Mleko? Rafaelo? Hleb? Čajnu? Kulen? - pitala je Kija Slobu i uspela da ga nasmeje.

Sloba Radanović u krevetu, Printskrin: TV Pink

- Nemoj da mi smaraš bivšeg dečka... Ova bolesnica mi smara bivšeg dečka! - vikala je Ana, a Kija je naglašavala kako "čupa za kosu poslednjih 15 dana ako neko pipne Slobu".

- Slobice, jesi dobro? - zezala se Ana u jednom momentu obrativši se Radanoviću, a onda je došla Zorica Marković i "terala" ih obe od Slobe rečima "ovo je moje dete".

- Dosta mi je, treba da se borim protiv jedne mame, ne mogu protiv dve - našalila se Kija.

Ana i Kija zezaju Slobu, umešali se i ostali zadrugari, Printskrin: TV Pink

- Nećete se vi razvesti, vi ćete se vući ovako do kraja života. Neće vas niko zvati u rijaliti ako ste razvedeni - rekao je Milan.

- Nećemo - dodao je Sloba, ustao i otišao iz sobe, a Kija je legla u njegov krevet.

Ana i Kija sa Slobom, Milan dobacuje, Printskrin: TV Pink

Pogledajte snimak:

VIDEO: Tijana Ajfon komentariše kako cela Srbija voli Kiju, ali "ne smeju da kažu od ove male nakazice"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA