≫ 

Ova mala misli samo na onu stvar! Milan otkrio šta mu je Luna rekla za seks sa Slobom, a progovorila i Matora! (VIDEO)

Milan, Matora i nekolicina zadrugara razgovarali su na pragu o Luni Đogani, ali i o Slobi i Kiji

  • 15

Zadrugari su komentarisali ljubavni torugao Kija-Sloba-Luna, te ubeđivali jedno drugo kako im je sve to čudno i kako su oni samo zamorčići, a priča se najviše povela oko Lune Đogani.

Milan je prvo pričao sa Matorom, tvrdeći kako ona ne može biti prijatelj sa Lunom, kao što je izjavila.

Prvi put za 9 meseci! Niko nije mogao da veruje ko je novi vođa Zadruge, kad su čuli vrištali su i aplaudirali! (VIDEO)

- Koliko ste ručaka obavile zajedno? Koliko ste puta spavale jedna kod druge? Gde ste putovale zajedno? Kakve ste probleme prošle zajedničke...da bi ti bila prijatelj sa nekim? - pitao je Milan.

- E, pa, evo, odgovoriću ti jednu reč, a ti protumači kako god hoćeš. Ja sam šmeker za razliku od nekih drugih muškaraca. E, pa ti protumači kako god hoćeš - rekla je Matora.

- Ali niste prijatelji - insistirao je Milošević.

Luna Đogani, Printskin: TV Pink

- Pa, kako god, protumači kako god hoćeš! Ja ne pi*am po po nekim ljudima, kao neki muškarci! Je l' me razumeš? Pa, ti shvati kako god hoćeš to! Ja neke stvari ne želim da pričam, niti išta. Ti si dovoljno pametan i znaš! - rekla je Matora i dodala kako je ispala loša kad god je davala savet Luni, te rekla kako to više neće raditi.

Zadrugari su posle pričali o Luni, Kiji i Slobi, te pomenuli još neke šokantne stvari o njima.

Zadrugari pričaju o Luni, Kiji i Slobi, Printskrin: TV Pink

- Ova mala samo misli na onu stvar i to je to. Ona meni kaže da u životu nije imala takvog ljubavnika - rekao je Milan i dodao:

- U priči je izjavila kako se ona, očuh i Anabela naduvaju kad uspavaju Blankicu. To je pričala pred jorganom - tvrdio je Milan i ostavio sve u šoku.

Šta su još pričali pogledajte u nastavku:

VIDEO Seks, laži i Zadruga: Kad Luna traži pištolj, a Kija ne može da izbroji Slobine ljubavnice!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    28. maj 2018 | 16:12

    Produkcijo zasto unistavate Lunu kad vam je ona odrzala ovaj rijaliti. Sta god da uradi vi je patosirate. A o kome to prica Milan sa matorom koja ima devojku u rijalitiju znaci pljuje i po njoj. A o Milanovom zivotu ne znamo nista ili je zabranjeno da se prica. Ustvari sve znamo ali niko nece da pise jer je kolega.

  • 🤔

    28. maj 2018 | 18:31

    Da li biste mu objavili komentar?Dva sam napisala! Milan, Matora, Zorica... trebaju da pociste svoje dvoriste i da gledaju sebe i svoja posla!Svi su devijantni!

  • S.A

    28. maj 2018 | 21:31

    Nerazumem da Milan lepo prica i smeje se sa Lunom i Kijom ali cim se okrene tracari o njima.Razumem njegov posao, ali ipak malo ljudskosti treba imati u sebi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA