≫ 

Ovo je pevačica koja je oralno zadovoljila Baneta Čolaka pred Gagijem Đoganijem?! (FOTO)

- Ulazi Gagi ujutru, otvara vrata, a ona meni pu*i. Bilo mi je baš neprijatno, a Gagi kaže: "Sledeći put kad budem ulazio, molim vas da to ne vidim" - otkrio je Čolak

  • 2
Čolak priča o akciji sa pevačicom u kojoj ga je zatekao Gagi, Printskrin: TV Pink

Bane Čolak je prilikom razgovora sa Lepim Mićom i Lunom Đogani otkrio šokantne detalje, a vezani su za jednu pevačicu koja je Čolaka oralno zadovoljila i to upravo pred Gagijem Đoganijem.

Društvene mreže gore, svi šokirani! Luna i Sloba se pomirili, pa završili u wc-u! (VIDEO)

- Otišli smo u Makedoniju Lunin ćale, jedna pevačica, njena drugarica i ja da radimo nastup. Ta pevačica je pitala da povede drugaricu i mi smo rekli: "Što da ne, idemo svi zajedno da se zezamo". Nismo ni izašli iz Beograda, a ta pevačica je pružila ruku i počela da me pipa. Ja sam sedeo na prednjem sedištu pored Gagija, a ona iza mene - započeo je priču Čolak, a potom ga je Mića prekinuo.

Bane Čolak, Printskrin: TV Pink

- Je l' to pevačica na slovo M? - pitao je Lepi Mića, a Čolak je potvrdno klimnuo glavom.

Mića je zaključio o kome se radi, pa je pitao da li ta pevačica ima plavu kosu, a njena drugarica crnu kosu, a Čolak je to potvrdio i nastavio sa pričom koja je šokirala Lunu.

- Meni je bilo neprijatno zbog Gagija i zbog te drugarice. Na prvoj pauzi smo stali u Vranju i ona me je uhvatila za ruku. Kada smo došli u Makedoniju, tražila je da spava sa mnom. Gagi kaže da će onda on sa tom drugaricom, gotive se. Mi završili sa nastupom, ona ugasila svetlo i kaže mi: "E, sad malo zezanje", i počela da se skida.

Gagi Đogani, Bane Čolak i Marijana Zonjić, Printskrin: Facebook

-  To je bilo 20 puta, nezasita je. Mislim da ima problem, majke mi. Ulazi Gagi ujutru, otvara vrata, a ona meni pu*i. Bilo mi je baš neprijatno, a Gagi kaže: "Sledeći put kad budem ulazio, molim vas da to ne vidim. Malo mi je ružno" - pričao je Čolak.

Gagi Đogani, Foto: ATA images

Međutim, Gagi nije želeo da komentariše ovu situaciju, pa je samo kratko poručio:

- Ne znam zašto Bane priča takve gluposti! Kada je već pominjao, sada neka sam ispriča o kome se radi. Neka kaže ime i prezime te devojke, pravi muškarac se ne hvali takvim stvarima.

Ipak, iako Gagi nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje pomenuti događaj, na profilima na društvenim mrežama popularnog repera nalazi se fotografija upravo sa nastupa u Makedoniji, u Bitolju, na kojoj Bane Čolak i Gagi Đogani poziraju sa dve devojke. Devojka plave kose je već poznata javnosti, s obzirom na to da je reč o pevačici Marijani Zonjić, bivšoj učesnici rijalitija "Snajke" na Televiziji "Hepi". Marijana je nakon rijalitija snimila nekoliko pesama i spotova, a kada smo je pozvali, Zonjićeva je kratko poručila:

- Mi smo radili tu svirku o kojoj on priča, ali Bane to lupeta. Samo smo radili i to je sve - rekla je Marijana, a na pitanje da li je istina da su Čolak i ona bili tri meseca u vezi, Zonjićeva je uz osmeh rekla:

- Moram li da odgovorim na to pitanje? Reći ću samo da nemam komentar!

Pogledajte šta je Čolak rekao o akciji sa pevačicom u kojoj ga je zatekao Gagi:

VIDEO: Šta Beograđani misle o Kiji, Slobi i Luni?

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA