≫ 

Ukućanima pušten snimak kako Luna flertuje sa šankerom, a posle onoga što je izgovorila Sloba je poludeo, Matora načisto pobesnela! (VIDEO)

Snimak je prokomentarisala i Slobina žena Kija

  • 20
Zadrugari gledaju Lunin videeo-snimak, Printskrin: TV Pink

Prošle noći zadrugarima su puštani video-snimci najinteresantnijih situacija koje su se u proteklih nekoliko dana dešavale, pa je tako pušten i klip na koje Luna Đogani flertuje sa šankerom tokom žurke.

Rusvaj u tri ujutru! Mića i Đekson se brutalno izvređali, reper se zaleteo da ga bije, petorica ga jedva smirila, Slobu uspeo da baci na pod! (VIDEO)

Nakon odgledanog snimka Luna je prokomentarisala celu situaciju, prdavdajući svoje ponašanje činjenicom da je ona slobodna devojka.

Ja sam slobodna devojka, mogu da radim šta god hoću! To za mene nije flert, jednostavno sam razgovarala sa nekim ko nije odavde, ko nije zadrugar - rekla je Luna smejući se, iako je noć pre toga, tokom pitanja gledalaca, rekla kako nije istina da je flertovala sa barmenom.

Printskrin: TV Pink

A posle u WC-u sa mojim mužem! (smeh) - dobacila je Kija dok je Đoganijeva komentarisala snimak.

- To je tvoj muž koji te mnogo voli i koji te pravi budalom već osam meseci! - rekla je Luna.

- Meni je baš simpatičan ovaj snimak... To što mu je rekla "Umorne su ti oči", znam šta to znači. Meni je sve ovo top! Ovo je "sportski flert", da bi dobila malo više vina. Sve mi je jasno, ništa mi nije novo, ona je ovo već radila ranije - rekao je Sloba ironično, očigledno u želji da poklopi Đoganijevu.

Printskrin: TV Pink

- Ćuti Radanoviću, pokrij se ušima! - rekla mu je Luna, na šta se on samo nasmejao.

Međutim, ona koja je poludela jeste Jovana Tomić Matora, i to upravo iz razloga što je Luna noć pre toga rekla kako gledaoci u svojim pitanjima o barmenu ne govore istinu.

Matora je pobesnela, a kada je ustala rekla je da joj Luna sve više pada u očima.

Pogledajte kako su Luna, Sloba i Kija prokomentarisali flert sa šankerom:

VIDEO: Sve seks akcije Lune i Slobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wind

    1. jun 2018 | 12:59

    Devojci je to nazalost u krvi.Nema ona pojma sta je ljubav...Treci dan u zadruzi ona kaze ozenjenom coveku "Imas umorne oci"....Isto kaze i konobaru i zato Sloba kaze da mu je to poznato sto se tice ociju...Ocito da voli da se nabacuje pa gde prodje,prodje...U svakom slucaju,svi znamo koji tip devojke ovo rade.

  • Beba

    1. jun 2018 | 14:24

    Ova Zlunja je tumor zlocudni,a ovaj Slobo jado.Decko ona ce te pojesti iznutra,a ti ne prestajes da joj se pravdas i poslije svih rijeci kojima te vrijedja.Mislim da ti je mama sretna sto je se sve cesce sjeti kada god se svadjate.Kija,Kija ,Kija👑👑👑

  • Jelena

    1. jun 2018 | 14:22

    Dok ti Slobo budeš pevao, Luna će se zabavljati u WC-u.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA