≫ 

Rekao je da je mogao da ima seks sa tobom kad god je hteo! Sloba pobesneo zbog Luninog izvinjenja Anđelu i Teodori! (VIDEO)

- Ona juri da se izvini njemu a on se njoj nikad nije izvinio - vikao je razjareno Sloba

  • 7
Teodora, Anđelo, Luna i Sloba, Printskrin: TV Pink

Prošle noći zadrugari su igrali igru istine, a onda je ponovo došlo do svađe između Lune Đogani i Slobe Radanovića. Sloba je zamerio Đoganijevoj zbog toga što je ona podržala ljubav Teodore i Anđela i izvinila im se na Zadrugoviziji 4, dok se oni njoj nisu izvinili zbog ružnih reči koje su joj upućivali.

Svi ćete da postanete ljudi četiri dana pred kraj! Sloba pobegao u dvorište, pa naglas plakao! (VIDEO)

- Šta tebe briga šta ja radim? Nećeš da kažeš zato što si kukavica. Zašto ti gledaš šta ja radim, gledaj svoja posla - vikala je Luna.

- Da li ti stvarno misliš da ja tebi želim zlo i da se sladim tvojim snimcima - pitao je Radanović, a onda mu je ona odgovorila da to ne misli, posle čega se on prisetio Anđelovih reči:

- Dečko je rekao da je mogao da te je*e da je hteo, kad god je hteo. Ona juri da se izvini njemu a on se njoj nikad nije izvinio - vikao je razjareno Sloba.

Sloba, Printskrin: TV Pink

- Šta sam sad uradila, šta ja radim, ne smeš da kažeš. Teodora i ja smo ušle ovde kao drugarice. Žao mi je što se sve ovako završilo. Ona je mene branila, skrivala i ja ne mogu to da joj zaboravim. Ne želim da sećam kako smo se svađali, vređali i tako dalje. Zato sam osetila potrebu da im to kažem kada sam videla onu scenu na "Zadrugoviziji", želela sam da im se izvinim - rekla je Luna kroz suze.

- Ti si se njima izvinila, ali trebalo bi i oni tebi - ponavljao je Sloba.

- Ja se vama izvinjavam ako sam išta uradila loše - rekla je Teodora.

Teodora i Anđelo, Printskrin: TV Pink

- Ja ću sada reći Luni izvini, ali mislim da je mnogo jače od tog "izvini" to što sam joj pritrčao kad god joj bila potrebna pomoć. Izvini, Luna, za sve uvrede i psovke - završio je Anđelo.

Pogledajte kako se Luna izvinila Teodori i Anđelu, nakon čega je Radanović pobesneo:

Još jedna neverovatna izjava Lune Đogani: Ispala mi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    16. jun 2018 | 10:39

    Kad je ovo bilo pre Slobodanovog cmizdrenja ili posle?

  • Cica

    16. jun 2018 | 12:33

    Sloba se ljuti bez potrebe. Luna kad govori barem je jasna i glasna svidjalo se to nekom ili ne. Govorila je u svoje ime. Mozda mu je krivo sto Andjelo ispade veci muskarac i dzentlmen od njega iako deluje kao zaljubljeni nezreo decacic i cesto nema svoje misljenje nego Teodorino. Sloba misli da nije povredio Lunu. Itekako jeste pa se sad pogubio i mesa se u ono sto je rekla o drugima ne o njemu. Stalno pominje kako je rizikovao sve pocinje od nule opet kriva Luna. A koju etiketu ona nosi. Svi napadaju Lunu cak i u zadruzi vise od njega. Njega savetuju nju napadaju. On je pevac ima glas kolege ce mu pomoci sta izigrava zrtvu. Zrtve su Kija i Luna. Koliko su hvaljene toliko su i pljuvane. Muskarac se uvek izvuce a kod zena se uvek trazi greska. Ova radila ovo ova radila ono. Kako dalje. One trebaju posle svega da postanu nekon supruge i sutra ako bog da majke.

  • H

    16. jun 2018 | 10:50

    Sto smara ovaj Slobodan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA