≫ 

"To je jedina stvar koju mi je tražio..." Kija tražila poklon za Slobin rođendan, a kada on bude video čega se setila neće mu biti svejedno! (VIDEO)

- Ja nešto što bih želela je malo skupo, ali ja bih to platila po izlasku - rekla je Kija

  • 56

Kija Kockar posetila je Rajski vrt kako bi popričala sa Drvetom mudrosti zbog jedne stvari. Povodom je bio više nego lep, budući da je Kija tražila poklon za svog muža Slobu Radanovića, koji će sutra, 20. juna, imati svoj rođendan.

- Ja bih želela nešto da mu poklonim za rođendan, s obzirom da mu je rođendan, ja sam mu još uvek supruga i on se bio potrudio za moj rođendan. Osećala bih se bez veze kada mu ništa ne bih poklonila. To nema nikakve veze sa našim odnosom, jednostavno želim nešto da mu poklonim. Ne znam koliko si ti Drvo u mogućnosti da mi pomogneš. Ja nešto što bih želela je malo skupo, ali ja bih to platila po izlasku. On bi tu stvar jako želeo da dobije, jer mi je za tu stvar govorio pa jedno 5 godina. I ja sam mu stalno obećavala da ću mu to pokloniti i nikad mu nisam poklonila, pa bih želela za kraj. Znam da bi se oduševio. To je jedina stvar koju mi je tražio, a to je Plejstejšn - rekla je Kija.

Kija Kockar je tražila za Slobu Plejstejšn Printskrin: TV Pink

- To je lepo od tebe, Kija. I pored svega, ti misliš na njegov rođendan... Ne razumem se u tehniku, ali ću pitati za tvoj zahtev. Preneću mu tvoju molbu - reklo je Drvo Kiji.

Pogledajte snimak:

VIDEO Dušica Jakovljević otkrila kakve joj poruke šalje mama tokom emisije i urnebesne su:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    19. jun 2018 | 11:18

    Da ima poslije sta da mu nabija na nos kad ispadne "nezahvalan". Kao dijete kad mu kupis igracku pa ga podjecas da nije bio dobar i nije slusao...

  • glas razuma

    19. jun 2018 | 11:56

    Kad Luna vidi poklone, pa još Slobinu reakciju na te poklone, opet histerija i dreka... 😂

  • Maki

    19. jun 2018 | 11:15

    Ova fakat ne odustaje...! Smor od zene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA