≫ 

Jako teško je podnela razvod... Milan otkrio šta mu je Kija rekla nakon što se razvela od Slobe (VIDEO)

Milan Milošević imao je šta da kaže na ovu temu

  • 39

Milan Milošević je gostujuć u emisiji "Narod pita" pričao i o razvodu Kije i Slobe. On je između ostalog otkrio šta mu je Kristina rekla nakon što se ona razvela od Radanovića.

- Kija je jako teško podnela razvod... Rekla mi je da je bilo jako teško, ali neminovno. Ništa specijalno se nije dešavalo u sudnici, jednostavno se videla tuga kod nje i Slobodana. Ne bih ja nazvao nekim suzama, ali oči su im bile suzne, tako ona kaže. Nisu oni tamo plakali - rekao je Milan.

Šta je još rekao, pogledajte na sledećem snimku:

Kija: Teško mi je i ne mogu da prebolim VIDEO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorics

    10. avgust 2018 | 18:51

    Da,da,da jako tesko je podnela. "Patila,tugovala i lila suze-niz ledja". Ona ne poseduje osrcanja. To je strana rec za nju.

  • mali pacov

    10. avgust 2018 | 11:08

    videlo se, da su ovaj milan i kija dva slićna mentalna sklopa - razmišljam ko je pokvareniji ona, milan ili sloba? Sad milan manipuliše i perfidna nagovara ovo razvedeno, da se nekad opet spoje -možda bi to on hteo, a kad bi "napravili bebu" i možda, verovatno? nove, još veće probleme - on bi uživao u frki i svom miru i svom životu - imao bi nećim problemima da piše i "hrani"? Takvim izjavama definišem ga kao pokvarenog, neodgovornog, nepoštenog tipa.

  • ♣️♦️♥️👧

    10. avgust 2018 | 11:50

    Kako da ne! Bas joj je tesko!!! Stvarno mi je zao "ZMIJE"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA