≫ 

Rusvaj u Zadruzi: Marija Kulić se razbesnela, pa nasrnula na Lepog Miću, Miljana i obezbeđenje jedva sprečili tuču ! (VIDEO)

Uvrede su pljuštale sa svih strana, a u Zadruzi je nastala neviđena frka

  • 43

Mića i Marija se svađaju, Printskrin: TV Pink

Tokom večerašnjeg sastanka izbio je opšti haos u Zadruzi. Usled raspave koju je Lepi Mića imao sa sudijom Snežanom Ilić, koja tvrdi da je on pljuvao pravosuđe, on se pravdao da nije koristio te reči dok je psovao Ilićevu, pa se u svađu sa njim uključila i Marija Kulić, koja je pevača osudila što je "psovao mrtvu majku" Snežani, na šta ona nije mogla da ćuti.

Miljana prvi put pokazala bebu: Začuo se jak plač, Kulićeva odmah potrčala ka kući! (VIDEO)

- Vreme je da mi se skinu sa leđa stvari da ja vređam državu, ko god mi ubacuje laži u usta, je*aću mu majku i boli me kur*c ko mu je majka - pravdao se Mića, nakon čega je Miljana rešila da progovori:

- Ne možeš mene da hvataš na viku. Naglasio si mrtvu majku kada si je psovao. Prostakluk na nivou, ulicizam, toliko o tvojoj elokvenciji i interligenciji. Mama, nemoj da se spuštas na njegov nivo, moraš mnogo nismo da se spustiš - rekla je Miljana gledajući kako se Marija raspravlja sa Mićom dok je ona urlala:

Obezbeđenje sprečava tuču, Printskrin: TV Pink

- Oćeš kur*c da ti dam, da ti zatvorim ta tvoja smrdljiva usta, m'rš, svinjo, m'rš, kosture - govorila je Marija, dok je obezbeđenje reagovalo i sprečilo bilo kakav fizički kontakt.

Kako je izgledala raspava pogledajte na snimku ispod teksta:

Hoce pare, medijsku popularnost i pričaju da nemaju taktiku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    10. septembar 2018 | 23:52

    Ovaj Mica je pihh. Miljanina mama pa umije zena da se brani (na vulgaran nacin) sto se ovdje i trazi. Miljana nema taj rečnik ali za to su mamu ubacili. Ja bih voljela da mu odvali jednu samarčinu ali da je ne izbace za to.

  • Belma

    11. septembar 2018 | 06:12

    Marija je ogromna halapaca! Svakom loncu ona je poklopac. Neka joj je Mico rekao!

  • Ccccc

    10. septembar 2018 | 23:59

    Tooo Mico legendo! Postavi ove dve gde im je mesto....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA