≫ 

Pljuštale uvrede! Mića nazvao Nadeždu alkoholičarkom, ona pobesnela, pa nasrnula na njega, reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

- Šta ti meni glumiš, kakve krimi-džimi priče. Majmune jedan glupi! - vikala je Nadežda

  • 14
Nadežda i Lepi Mića se svađaju, Printskrin: TV Pink

Tokom sastanka koji je bio organizovan u Zadruzi, Veliki šef je poslao pismo i učesnike podsetio da se pravila moraju poštovati, a onda je nastala velika rasprava između Lepog Miće i Nadežde Biljić.

Nadežda Biljić pokušala da pobegne iz Zadruge, pevačica preskočila terapiju pa napravila haos! (FOTO)

Nadežda je iznela svoje mišljenje o nehigijeni zadrugara i postavljanju kamera u kupatilu i time se suprotstavila Mići koji je žestoko opleo po pevačici, pa je rekao da zna sa kime je bila, a onda spomenuo problem sa alkoholom.

- Šta ti meni glumiš, kakve krimi-džimi priče. Majmune jedan glupi! Nemoj da ti ja kažem šta je Pera rekao za tebe - vikala je Nadežda, a on joj odbrusio:

Mića i Nadežda se raspravljaju, obezbeđenje u pripravnosti, Printskrin: TV Pink

- Ti si lečeni alkoholičar. Gora si nego svoja majka... Bog ti je dao glas, ali ti je oduzeo pamet - nastavio je sa vređanjem Mića.

Situacija između njh se baš zakuvala, obezbeđenje je bilo sve vreme u pripravnosti, a kako je to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saraaa

    13. septembar 2018 | 18:19

    Od kada je ovaj seljober ponovo poceo da urla, mumla, psuje, pljuje i najstrasnije vredja ljude, ja odmah okrecem drugi kanal cim on progovori. Jednostavno ne mogu da gledam i slusam to. I nije mi jasno da produkcija to dozvoljava. Nije njemu mesto na TV-u vec u nekoj ustanovi zatvorenog tipa.

  • Karlo

    13. septembar 2018 | 23:01

    Bez Mice bi ova zadruga kolapsirala. Neko mora reci istinu! To Micko,volimo te i pozdravljamo iz Toronta!

  • Sarajka

    13. septembar 2018 | 23:41

    @Mmm.m Ej,jadnice iz neke crne rupe! Micina kcerka je doktor nauka! Ni ti ni takvi kao ti, niste dostojni ocistiti njene cipele! Mico, zaustavi lazi! Svaka ti cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA