≫ 

Ti si žabokrečina rijalitija! Vladimir žestoko odbrusio Miljani i Mariji Kulić, a ono što je rekao za Staniju iznenadilo je sve!

- Dete je produkt roditelja, ako je ovo vaš produkt... - poručio je Vladimir Mariji Kulić

  • 13

Stanija, Vladimir i Luna/ Printskrin: TV Pink

Crnogorac Vladimir Tomović i Miljana Kulić, kao i njena majka Marija, posvađali su se u večerašnjoj emisiji u kojoj su gledaoci postavljali pitanja, i to na samom početku. 

Nakon što je Vladimir objasnio kako zna da svi imaju nešto protiv njegovog i Stanijinog odnosa, umešala se Marija Kulić, a potom i njena ćerka Miljana.

"Ne igraj se sa onim što imaš, ako ti znači!" Vladimir pobesneo pa zapretio Staniji, a njena reakcija je dokaz da joj se stvarno sviđa! (VIDEO)

- Znaš kad ćeš ti da postaneš deda? - pitala ga je Marija.

- Ja se nadam da ću prvo postati otac - rekao je Vladimir.

- Nikada! - poručila mu je Marija Kulić, posle čega je krenula žestoka rasprava za stolom.

Vladimir Tomović/ Printskrin: TV Pink

- Vi ste neostvarena majka, neostvarena žena, neostvarena baba. Dete je produkt roditelja, ako je ovo vaš produkt... Tvoja ćerka je prokleta - obratio se Vladimir Mariji.

- Ja sam ostvarena u svakom smislu! Ti si proklet, nisi se ostvario kao otac sa 37 godina - vikala je Miljanina mama.

- Neka tebi Bog da ono što ti meni želiš, a meni neka da sto puta ono što ti meni želiš. Ona govori svom detetu danas: "Sine, ti nećeš biti kao on. Ti ćeš voleti devojčice", Bože me sačuvaj - prepričao je Vladimir ono što je Miljana danas uradila.

Miljana, Marija i Vladimir se svađaju za stolom/ Printskrin: TV Pink

- Svakodnevno koristiš antidepresive u kombinaciji sa alkoholom, alkoholišeš se... Ja sa takvim osobama ne želim da imam posla - rekao je Vladimir koji je napomenuo kako njemu ljubav treba za dete, pa pokazao na Staniju i rekao: "Ovo je ljubav".

- Ti služiš za sprdnju! Zatvarate svuda vrata za sobom! Posle ovog rijalitija te niko neće zvati! Miljana Kulić je žabokrečina rijalitija - vikao je Vladimir Miljani.

Vladimir i Miljana se prepiru/ Printskrin: TV Pink

VIDEO: Bane i Toma se umalo pobili

VIDEO: Luna Đogani o Slobi i njegovom ponašanju nakon raskida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    20. septembar 2018 | 06:28

    Ajde jado, kad si se ti uhvatio Stanije Dobrojevic da sa njom budes i da nju volis onda i ti nisi normalan. Svi ste isti do jednog. Idete iz rijalitija u rijaliti i sebe nazivate izgradjenim licnostima. "Sjedi tu i muci pacenice"

  • Marina

    20. septembar 2018 | 09:16

    Mali je jako brzo poleteo jer misli udruzio se sa Stanijom. Samo vredja ljudi i govori im da su slaba karika. A prvi ce leteti.

  • Zabrinut

    20. septembar 2018 | 07:41

    Ne mogu da verujem da ovo neko gleda...kakva anorexia duha u narodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA