≫ 

"Vladimirka, pi*ko ljigava, postaješ devojčica!" Ljuba Pantović opasno zapretila Vladimiru nakon što je udario njenu ćerku Aleksandru! (FOTO)

- Na šta ćeš da naletiš, pi*ko, nisi svestan! Verujem da će dobiti kaznu kakvu zaslužuje ili ću ga ja kazniti, samo polako - napisala je Ljuba Pantović

  • 32
Trenutak kada je Vladimir pesnicom udario Aleksandru/ Printskrin: TV Pink

Nakon diskvalifikacije Vladimira Tomovića iz Zadruge nakon što je udario Aleksandru Subotić, oglasila se i njena majka Ljuba Pantović, koja nije štedela na rečima nakon incidenta koji se dogodio. 

Nakon što je Aleksandra provocirala i šutirala Vladimira ispod stola, on je izgubio kontrolu i pesnicom je udario u glavu.

- Crnogorci su obično muškarci koji brane žene, a ne siledžije. Naravno, izroda svuda ima. Pa glavu bih mu otkinula za vučenje prsta! A kad nešto nije fer - onda nije. Vladimir je trebao u zatvor, a ne šar pej... - napisala je ranije Ljuba, a potom se oglasila nakon današnjeg incidenta i nije bila ni malo fina.

Necenzurisan snimak! Pogledajte momenat kada je Vladimir pesnicom udario Aleksandru! (VIDEO)

Printskrin: Instagram

- Malopre ja još fina. E, sad ovako: Pi*ka us*ana ljigava koja se predstavlja kao Vladimir, udara moju ćerku?! Pa, na šta ćeš da naletiš, pi*ko, nisi svestan! Verujem da će dobiti kaznu kakvu zaslužuje ili ću ga ja kazniti, samo polako... - napisala je u sledećoj objavi.

Printskrin: Instagram

Ali, ni tu nije bio kraj. Usledila je sledeća Ljubina objava.

- Dobro mi došao u spoljnji svet. Vladimirka, u najavi postaješ devojčica zbog ovoga - napisala je Ljuba.

Printskrin: Instagram

VIDEO: Izvinjenje Bojana Gaćeše posle skandaloznog vica zbog kojeg je diskvalifikovan iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    6. oktobar 2018 | 09:01

    Ovu Aleksandru bije ko stigne kao i Anabelu.

  • Milena

    6. oktobar 2018 | 03:58

    "Majko"setis se cerke samo kad imas priliku da se proslepas uz nju u medije.Ostavila si majko devojcicu od sesnest godina na cuvanje svome decku koji joj napravi dete,ali tebi je bilo bitnije kad si to cula da ostanes na frmi!Majko,da si to ikad bila,mi ti nebi dete gledali golo 24/7 naucila bi je i drugim vrednostima..majko!

  • Nikola

    5. oktobar 2018 | 23:59

    Nesto se ne secam da si tako pretila onom Cabarkapi kad je isprebijao Aleksandru?!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA