≫ 

"Ne veruj svima, ogovaraju te, niko ti nije prijatelj osim Adama": Gagi pohvalio Lunu, ali joj je na ovim stvarima zamerio! (FOTO) (VIDEO)

- Opravdala si sve ono što si mi obećala, da ćeš biti dobra i jaka - rekao je Gagi Luni

  • 6

Rijalii učesnica Luna Đogani dobila je poziv sa ocem Gagijem Đoganijem kako bi mu čestitala rođendan. Luna je nakon saznanja da će se čuti sa Gagijem ushićena otrčala u govornicu, a onda je usledilo pravo iznenađenje.

Luna i Adam Đogani zapevali su rođendansku pesmu Gagiju, a pored njega Luna je ugledala i sestru Ninu Đogani, pa je zadrugarka od sestrei oca dobila pohvale ali i  smernice kako da se ponaša u nastavku rijalitija.

Luna otkrila sa koliko devojaka je Gagi imao posle Anabele! (FOTO) (VIDEO)

Adam, Luna, Gagi i Nina Đogani Printskrin: TV Pink

- Super si! Opravdala si sve ono što si mi obećala, da ćeš biti dobra i jaka - započeo je Gagi priču, dok je Nina javno pohvalila sestru.

- Što dopuštaš nebitnim ljudima da te izbace iz takta? Nemoj da budeš agresivna, da piješ. Nismo navikli da te gledamo kako nasrćeš - počeo je priču Gagi, a Lunina sestra je dodala:

- Brani se rečima jer si jaka. Ja sam bila ponosna kad sam videla kako se boriš rečima - rekla je Nina i nasmejala blogerku.

Printskrin: TV Pink

- Ne mešaj se u tuđe svađe i ne veruj svim ljudima. Svi te ogovaraju, niko ti nije prijatelj osim Adama. Nemoj da rešavaš Adamove probleme, strašno izgleda napolju - savetovali su Lunu najbliži -

Đoganijeva je pitala Gagija za njegovu i Anabelinu pesmu, a tokom njegovog objašnjena kako je numera prošla kod publike poziv je prekinut.

VIDEO: Kako je izgledao razgovor Lune, Gagija i Nine (od 7:00) pogledajte u videu ispod:

Adam Đogani o podršci sestri Luni: Pa, ja ne pijem toliko, brinuću o njoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mike

    12. oktobar 2018 | 08:00

    Umesto da ovu devojku posalju na lecenje,oni je poslali u zadrugu 2.Toliko o roditeljima.

  • Sasa

    12. oktobar 2018 | 08:00

    Komentara bez...

  • Niki

    12. oktobar 2018 | 12:18

    Rece Gagiii...Sta je opravdala,jos nije nasla ozenjenog ali vec ce neko uci!!!Bolje da ste ovo dete odveli na lecenje a ne ovde gde je ali mora neko da zaradi jer vam je zlatna koka pobegla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA