≫ 

Nisam još svestan, teško mi je... Vojke Đans prvi put pred kamerama progovorio o raskidu sa Sarom (VIDEO)

- Žao mi je zbog toga što smo pose svega toga raskinuli, ali šta da radiš - priznao je Vojke pred našim kamerama

  • 22

Učesnika prve sezone Zadruge i repera Vojketa Đansa ugostili smo danas na Telegrafovom štandu, poslednjeg dana ovogodišnjeg Sajma medija. 

Vojke je pred našim kamerama prvi put progovorio o nedavnom raskidu sa Sarom Reljić, sa kojom je vezu nastavio i po izlasku iz Zadruge i sa kojom je nedavno snimio duetsku pesmu "Devojka sa istoka", međutim, i posle svega par je doneo odluku da se raziđe.

- Pukla veza. Veze pucaju. Na žalost, to se desilo. Žao mi je zbog toga što smo pose svega toga raskinuli, ali šta da radiš... - iskren je bio Vojke na samom početku ove teme.

Vojke Đans na Telegrafovom štandu na Sajmu medija/ Foto: Nikola Tomić

Iako su mnogi bili uvereni u to da će njihova ljubav trajati još dugo, dugo, njih dvoje su stavili tačku na vezu i oglasili se zajedničkim saoopštenjem na društvenim mrežama.

- Sporazumno smo se razišli, naša odluka je bila. Posle svega što se izdešavalo... Malo mi je neprijatno da pričam o raskidu - objasnio je Vojke.

- Svi vi koji ste pratili našu vezu videli ste da je bila super veza, mi ništa nismo krili. Kao ni sad. Ona je super devojka, nemam šta loše da kažem, želim njoj i njenoj porodici najbolje. I na privatnom i na poslovnom planu joj želim sve najbolje - iskren je Vojke, kojeg su tinejdžerke kasnije okupirale kako bi napravile selfi sa njim.

Vojke za Telegraf otvoreno o raskidu i daljim planovima/ Foto: Nikola Tomić

Na pitanje koji je razlog iznenadnog raskida sa Sarom, Vojke kao da je jedva smogao snage da odgovori, a i sam nam je na kraju priznao da mu je i dalje jako teško zbog raskida.

- Ne mogu da objasnim šta je razlog. Postalo je nekako drugačije... Još ni ja nisam svestan, skoro se desilo... Kad se slegne sve možemo da popričamo - zaključuje Vojke.

Kompletan razgovor sa Vojketom pogledajte na našem snimku na početku teksta.

(I.C. - B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    28. oktobar 2018 | 17:53

    Vojke je super momak! Sara je podla devojka, videlo se da on nju nece moce trpiti dugo.

  • Garo

    28. oktobar 2018 | 16:07

    Znamo Vojke sto ste prekinuli. Lazna ljubav za narod radi promocija ne traje dugo.

  • Nataša Eleonora

    28. oktobar 2018 | 17:41

    Folirant

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA