Žestoka tuča uživo, program prekinut! Miljana i Marija pljuvale i gađale flašama Nemanju, on se zaleteo na njih, obezbeđenje ga jedva obuzdalo! (VIDEO)

- Je*em te u usta! Ološu jedan seljački, smrdljivi! Kad god prođem ja ću da te pljunem, ti si go*no! - vikala je Marija

  • 6

Prošle noći desila se žestoka svađa koja je prekinula emisiju koja se emitovala uživo. Miljana je pobesnela zbog toga što joj je Nemanja Tošić ukrao cigarete, pa se odmah uputila ka njegovom krevetu kako bi uzela nešto njegovo za uzvrat.

Pošto tu ništa nije našla ušla je u garderober i počela da pretura po stvarima, međutim Zorica Marković ju je žestoko izvređala jer se tu nalaze njene stvari, a ne Nemanjine.

- Izlazi napolje! To je moja garderoba! Upašću ti u kuću pi*ka ti materina! Izlazi napolje ku*vetino! - urlala je Zorica.

- Od tebe opajdare i ku*vetine veće nama! - uzvratila joj je Miljana.

Dok je Miljana preturala po garderobi, tražeći Nemanjine stvari, Marija se svađala sa Tošićem nakon čega ga je više puta pljunula.

Marija pljunula Nemanju, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ološu jedan, mene si našao! - urlala je Marija na Tošića.

Nakon ovoga svi su izašli napolje, a Miljana je gađala Nemnanju flašama sa vodom. Posle ovoga umalo je došlo do fizičkog obračuna, obezbeđenje kao i zadrugari držali su Tošića da ne nasrne na Kulićeve.

- Je*em te u usta! Ološu jedan seljački, smrdljivi! Kad god prođem ja ću da te pljunem, ti si go*no! - vikala je Marija.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA