≫ 

"Pet dana plačeš, piješ lekove!" Mina i Aleksandra zaratile, izgovorile šta stvarno misle o vezi njihovih roditelja i o trudnoći! (VIDEO)

- Ti se već poslednja tri dana sklanjaš od mene - rekla je Mina Aleksandri u prepirci

  • 2
Mina i Aleksandra se svađaju/ Printskrin: TV Pink

Mina Vrbaški i Aleksandra Subotić posvađale su se pre nego što su zadrugari počeli da biraju potrčke, a u prepirci su se dotakle onoga što su nedavno saznale, a to je da su Minina majka i Aleksandrin otac u vezi.

- Udaljila vas je vest da su vaši roditelji u vezi. Totalno ste promenile odnos i Mina kaže da ne može više da bude u tvojoj blizini - konstatovao je voditelj Milan Milošević.

- Nisam, samo sam rekla da ne želim da utičem i vodim polemiku oko toga da li je moja mama trudna ili ne. Promenila sam ishranu i hoću da se hranim drugačije...

- Kakve to ima veze sa tvojom mamom i trudnoćom?! - pitala je Aleksandra.

Aleksandra Subotić/ Printskrin: TV Pink

- Iskreno, osetila sam da ima neku odbojnost prema meni. Ti se već poslednja tri dana sklanjaš od mene - rekla je Mina.

- Zato što ti ideš po ceo dan, plačeš, vrištiš, skičiš, imaš dramske efekte po kući. Sad si rekla da ja svašta pričam pred tvojom mamom i da ti zbog toga ne možeš da budeš u mojoj blizini. Ne želiš da pokazuješ mami, a pet dana plačeš, piješ lekove... odgovorila je Aleksandra.

Mina Vrbaški/ Printskrin: TV Pink

- Ja sam rekla da se ja ne radujem tome. Ako su toliko nezreli ljudi, moj otac koji ima 48 godina i njena majka koja ima 40 godina, koji se ne poznaju da sebi dozvole da naprave dete, to je jako nezrelo... - objašnjavala je Subotićeva.

- A ti misliš da se ja radujem? Ja se uopšte ne radujem...

- Ne želiš me u društvu, to se vidi, Sandra! - izjavila je Mina.

Ukoliko ste propustili najnovije izdanje emisije Zadruga Specijal u kojem otkrivamo najsvežije tajne zadrugara, pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    5. novembar 2018 | 23:18

    Pa Mina hvala Bogu da te ne zeli u drustvu, a ti se zapitaj zbog cega... Niko normalan te ne bi zeleo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA