Nakon što je dobio brutalan udarac u glavu, Brendon se vratio u Zadrugu iz bolnice, pa se otkrio svima šta ga još uvek boli (VIDEO)

- Ja sam još uvek pod šokom zbog onog što se desilo - rekao je Brendon

  • 10

Nemanja Tošić diskvalifikovan iz "Zadruge" nakon što je udario Branislava Radonića Brendona u spavaćoj sobi. Brendon, kako je naveo u svog izlaganju pred ostalim zadrugarima, posle incidenta otišao u policiju, najverovatnije da iskaz, kao i na VMA.

- Evo mene, ponovo. Hteo bih još jednom da se zahvalim produkciji na brzom i korektnom reagovanju, da se zahvalim inspektoru, da se zahvalim lekarima. Nemojte da me ispravljate, ja sam još uvek pod šokom zbog onog što se desilo, da se zahvalim interventnoj policiji koja me je sačekala na VMA i sprovela najbrže moguće, ali sam ja ipak iz moje humane strane nisam želeo da idem preko reda zato što su ispred mene dolazili mnogo hitniji slučajevi, tako da sam sedeo i čekao svoj red. Dobro sam, boli me vrat. Evo, za moje fanove koji su se sada uključili da se ne brinu. Malo me boli vrat, ali u suštini sam ok - rekao je Brendon.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    7. novembar 2018 | 18:45

    Gledao sam snimak, udarac nije bio uopšte jak, a ovaj ga udario radi reda, samo da ga izbace. Još mu prvo to objasnio i najavio. Brendon laže, oće odštetu kao od Gastosa što je naplatio

  • Mala

    7. novembar 2018 | 19:05

    Sta bi ste komentarisali i ubijali vreme da nije ove Lune?

  • Boki

    7. novembar 2018 | 20:03

    Trebalo je jače i više puta !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA