≫ 

Gagi Đogani otkrio šta misli o Nemanjinoj diskvalifikaciji i da li bi smuvao Lunu da je ostao u Zadruzi!

Gagiju nije svejedno što je Nemanja diskvalifikovan iz rijalitija, pogotovo zbog Lune

  • 6

Nemanja Tošić danas je diskvalifikovan iz Zadruge nakon što je udario Brendona, što je Luni Đogani teško palo budući da ga je, kako je sama rekla, doživljavala kao "svog čuvara".

Poznato je da je Nemanja zaljubljen u Lunu i da joj je čak i javno izražavao ljubav i koristio svaki trenutak da joj se približi, pa i ne čudi da je Luna plakala nakon njegovog odlaska. Na tu temu oglasio se i Gagi Đogani, kojem je žao što Tošić više nije deo rijalitija.

Nemanja Tošić/ Printskrin: TV Pink

- Ma, meni je on skroz simpatičan. Udario Brendona? Hm... Meni je ono izgledalo kao neko zezanje i kao isfingiran udarac. Ne znam koji bi razlog mogao da ima, ali meni je to tako izgledalo. A što se Lune tiče, pa ja mislim da je još malo ostao tamo, da bi možda uspeo da osvoji Lunu. Mislim da joj on baš prija - rekao je Gagi.

Gagi Đogani/ Foto: ATA images

Podsetimo, Nemanja Tošić je diskvalifikovan jer je nasrnuo na Branislava Radonjića Brendona i udario ga pesnicom u glavu dok je ovaj ležao u krevetu. Više o tome pročitajte OVDE.

Zadruga Specijal: Luna bacila oko na Davida Dragojevića

(Telegraf.rs/Espreso)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tz

    8. novembar 2018 | 12:26

    Umjesto komentara evo jedne Gagijeve provale: Moj otac koji trenutno nije ziv....

  • Jeca

    8. novembar 2018 | 09:43

    Meni je ovo jadno da jadnije ne može biti. Otac priča kako bi mu se ćerka smuvala sa nekim tamo tipom! Ej, kao pala bi na njega.....FUJ

  • Tutoviram obrve

    8. novembar 2018 | 12:13

    Raza deluje iz senke,zato se ovaj povampirio,nije zloban kao ona,ali posto svakako nista pametno reci nema ,neka i njega neko posavetuje da se skloni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA