≫ 

Rada se slomila preko kreveta, pa doživela nervni slom: Iscepala sopstvenu majicu, urlala i plakala, niko nije mogao da je smiri! (VIDEO)

- Jedite sve! Pustite me na miru! Sve ću da iscepam! - urlala je Rada u suzama, nakon čega je od besa pocepala sopstvenu majicu

  • 8
Rada je pala preko kreveta kad je pojurila Brendona, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Branislav Radonjić Brendon pokušao je da od Rade Vasić "mazne" malo hleba, a kad ga je videla pojurila ga je, ali se saplela i svom snagom "tresnula" je preko kreveta!

Zadrugari su prasnuli u smeh, a Brendon je pobegao u garderober. Međutim, Rada nije odustala, pa ga je sa papučama u rukama čekala ispred kako bi ga udarila.

- Sad neka me izbace zbog tebe! Šta sam ja za tebe, majmune jedan?! Ja te čekam, sad ću da te bijem! - urlala je Rada dok se Brendon smejao.

Brendon se pravdao da joj nije ukrao ništa od hrane, a svađa se nakon nekoliko minuta nastavila i u dvorištu.

Međutim, Radu više niko nije mogao da smiri, pa je počela da plače i kuka na sav glas, da bi na kraju svu hranu koju je imala pobacala po sobi.

- Jedite sve! Pustite me na miru! Sve ću da iscepam! - urlala je Rada u suzama, nakon čega je od besa pocepala sopstvenu majicu!

Rada Vasić od besa cepa sopstvenu majicu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogledajte snimak:

Rada i Rade posetili Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    10. novembar 2018 | 17:30

    koji ludaci, sta je ovo pa zar smo na tom stupnju razvoja, dno dna

  • Ada

    10. novembar 2018 | 19:05

    Ta Rada kao da je dosla iz prasume a navodno bila u Nemacku. Ne brinite takvih kao ona imamo nazalost na stotine. Neka ide kuci sta ce tu! Necivilizacija! Kakve to veze ima ako je bila u Nemacku neki se vrate ludji no podju!

  • Eni

    10. novembar 2018 | 18:39

    Uzas ,da je normalna ne bi bila tu gde jeste ,ako je pola zivota u Nemackoj ne vidim razlog da se bruka po rijalitiju ionako joj za neku karijeru ne treba reklama a po ponasanju je katastrofa za zenu u njenim godinama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA