Ne znam odakle mu snage za sve to! Davidova majka progovorila o vezi svog sina sa Aleksandrom! (VIDEO)

- Vidim da mi se dete nervira, postoji ta neka nervoza u njemu - rekla je Davidova majka

  • 4

Ove večeri gošća u studiju kod Dušice Jakovljević bila je Biljana Dragojević, majka nominovanog zadrugara Davida Dragojevića.

Biljana je komentarisala vezu svog sina sa Aleksandrom Subotić, a nije krila ni to da je zabrinuta za Davida koji se kako kaže zbog Aleksandre nervira, pa nije sigurna dokle će još tako moći.

- Između njih postoji velika ljubav. Međutim, ja ne znam zbog čega pravi dramu. Treća osoba nije problem tu. Ona bi Lunu postavila na svoje mesto. Ne mislim da bilo ko ima želju da loše utiče na vezu. Vidim da mi se dete nervira, postoji ta neka nervoza u njemu. Ušli su sa ljubavnom pričom. Ne razumem njene reakcije na bilo kakve njegove pokrete i pričanje sa drugim osobama. Ne vidim razlog plakanja. Nije mi jasno kada ceo sto ima pozitivno mišljenje o njemu, ona zbog toga nije srećna. Ne znam odakle mu snage više za sve to - rekla je Davidova majka.

Pogledajte kako je Davidova majka prokomentarisala vezu svog sina sa Aleksandrom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ggg

    11. novembar 2018 | 23:25

    Kako na finjaka pljuje Aleksandru.Polako verujem u Ljubinu pricu o ovom Davidu i njegovoj porodixi.Nije ni Aleksandra cvecka,ali njoj treba pomoci,a misli da je oci samo koriste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA