≫ 

Oglasio se Davidov brat usred emisije uživo i izneo žestoke optužbe na račun svoje majke: Ona zanemela od šoka! (VIDEO)

- Ja sam neko ko je od iste te žene iz studija, Biljane Dragojević, zaboravljen. Ja sam Dejan, njen sin koji je izbačen iz kuće jer je osnovao brak posle rijalitija - rekao je on

  • 22

Biljana Dragojević, majka zadrugara Davida Dragojevića gostovala je u emisiji kod Dušice Jakovljević kada je usred programa uživo voditeljki stigla poruka od Biljaninog sina, a Davidovog brata Dejana.

Dejan je izneo teške optužbe na račun svoje majke, da je proteran iz familije zbog Dalile, njegove devojke.

Dejan Dragojević i Dalila, Printskrin: TV Happy

Nakon što je Dušica pročitala poruke koje su joj stigle gošća je ostala u šoku.

- Ako vidiš bilo bi dobro da pročitaš, ako ne nema veze. Ja sam neko ko je od iste te žene iz studija, Biljane Dragojević, zaboravljen. Ja sam Dejan, njen sin koji je izbačen iz kuće jer je osnovao brak posle rijalitija. Zbog mržnje prema nacionalizmu, moja žena i ja nismo prihvaćeni u porodičnoj kući. Šta misle ljudi kolika je bol u njenom sinu kada priča ove reči. Odstranjen jer nisam hteo da slušam njene upute i nisam dozvolio da mi se neko meša u život. Ona na sve načine pokušava da pokvari moj život sa ženom, moju kuću i sve što smo ostvarili. Njene reči da niko ne treba da se meša Karađorđu i Ivani i Aleksandri i Davidu su čista laž. Ona upravlja Davidom i ona održava ovu vezu, kada ona bude rekla da je kraj, tako će i biti. Nije toliko dobra koliko se vama čini. A Magdalena je prihvaćena baš zbog vas da biste rekli koliko je ona divna, a ono što je nosila u stomaku devet meseci i othranjivala 22 godine života, vi otkrijte šta je prava istina i razlog - glasila je poruka Davidovog brata koju je Dušica pročitala i otkrila je da je ta poruka poslata sa pravog profila.

Povodom ove poruke, Biljana je želela da progovori o onome što je njen sin rekao i istakla je da je došlo do raskola u trenutku kada su se David i Dejan posvađali oko devojke koju su obojica voleli.

Aleksandra i David, Printskrin: TV Pink

- Ako je to zaista Dejan mislio. Ja bih ovim putem da poručim Dejanu što je pljunuo majki u lice. Jako je ružno što je ovo uradio sada. Ja se nikada nisam mešala u vezu svoje dece. On nikada nije izbačen iz kuće - objasnila je Biljana i dodala:

- Trebali smo da gradimo kuću na jednom placu. Međutim, obojica su ušla u rijaliti, i zaljbili se u istu devojku. Aleksandra i David su trebali da grade kuću na tom placu, ja sam im rekla da sačekaju, da mogu da žive kod mene. Pitanje oko tog placa nikada nije postavljeno - objasnila je Biljana, Davidova mama.

Pogledajte kako je sve to izgledalo na snimcima ispod teksta:

A, šta je Luna jednom prilikom uradila zbog Adama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JANA

    12. novembar 2018 | 07:17

    Zao mi je ove zene,sta je ona Bogu zgresila da ima takve snajke?Svi dobro znamo ko su Aleksandra i Dalila,ne sikirajte se vi gospodjo,Dejan ce se vratiti kad ga ova sutne,zivi bili pa videli..

  • Dr Nena

    12. novembar 2018 | 05:58

    Dalila i Dejan su stabilan par. Ne vidim razlog zastonih Bilja ne prihvata.

  • Nonno

    12. novembar 2018 | 05:52

    Biljo, stidi se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA