≫ 

Došao je ovde na kvarno, a onda smo se ljubili kao nenormalni! Luna ne prestaje da misli na bivšeg zadrugara, a nije Sloba! (VIDEO)

- Dala bih 10 zadrugara samo da se on vrati ovde - bila je iskrena Luna

  • 10

Luna Đogani ćaskala je u dvorištu sa Davidom Dragojevićem i Aleksandrom Subotić, a onda je rešila da im ispriča svoj san.

Đoganijeva je sanjala zadrugara Nemanju Tošića koji je diskvalifikovan iz rijalitija zbog toga što je fizički nasrnuo na Branislava Radonića Brendona.

Blogerka je sanjala da je Tošić ušao u Zadrugu, a onda i da se ljubila sa njim. Ona nije krila koliko joj nedostaje Nemanja koji je u Zadruzi otvoreno pokazivao svoje simpatije prema njoj.

Nemanja Tošić, Printskrin: TV Pink

- Samo vama mogu da ispričam, nećete verovati šta sam sanjala... Bolesno... - rekla je Luna i dodala:

- Sanjala sam da je nekako došao ovde, na kvarno, da smo ušli u jednu prostoriju, i da smo se ljubili aaaaaa... Kao nenormalni! Znaš koja strast, ne veruješ!

- Otišla sam do vas da vam ispričam da je došao i kao nemojte nikome da kažete da je tu, međutim kamera ga uhvatila i dobio je kaznu 500 000 evra, zamisli... - objašnjavala je Luna.

Luna priča svoj san Davidu i Aleksandri, Printskrin: Dailymotion

- Znaš kako realan san, baš mi fali, samo da ga vidim... - jadala se Đoganijeva Davidu i Aleksandri koji su se složili sa njom da im fali makar da se samo šetaju i pričaju sa Tošićem.

- Dala bih 10 zadrugara samo da se on vrati ovde - bila je iskrena Luna, a da li će produkcija uslišite njene molbe i omogućiti joj da ugleda Nemanju, ostaje nam samo da vidimo.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

Đoganijeva uzela amajliju koju joj je dao Sloba, pa počela da se trese i grca u suzama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    16. novembar 2018 | 17:56

    Toliko o postenoj i finoj Luniii...i kako nije zaljubljena u nikoga?Ona nemoze bez muskarca!Navika je cudooo....postena i fina Lunci!!!!!!

  • Al 001

    16. novembar 2018 | 17:58

    Luna kad ode na kiosk nađe nekog. Svaka joj čast kad svakih dva tri meseca može da nađe nekog i kao luuuudo se zaljubi.

  • Seka

    16. novembar 2018 | 19:57

    A za Slobom prekjuce plakala. Dodduse bila pijana. Ali kada nema sta da prica ona o Slobi. E sad joj nedostaje BARABA. A GASTOZ. Boze kako se ukopava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA