≫ 

Jelena Golubović dobila ljubavnu poruku, otkrila sve o bivšem dečku, a onda se setila svoje najveće ljubavi sa kojom je imala prvi seks! (VIDEO)

Jelena je ispričala Mini baš sve o odnosu sa bivšim dečkom, kao i o svojoj prvoj ljubavi sa kojom je ponovo stupila u kontakt posle 20 godina

  • 5

Jelena Golubović dobila je danas pismo koje je zaintrigiralo kako nju, tako i Minu sa kojom je razgovarala nakon što je pročitala šta piše u njemu.

- Kao prioritet nalaziš se ti u njegovom životu - pročitala je Jelena sa osmehom i objasnila da joj je to napisala zajednička prijateljica.

Minu je zanimalo o kome i o čemu se radi, pa je Jelena počela sa svojom ispovešću...

Jelena Golubović priča Mini o svojim bivšim momcima/ Printskrin: TV Pink

- Ne, ja znam o kome se radi. O mom bivšem. Ali mi ne pričamo... Nismo se ni pozdravili pred moj ulazak unutra. ovo je prvi put da sam ušla bez da smo se i pozdravili. Mi tako živimo zajedno, budemo 24 sata zajedno, pa onda šest meseci ne pričamo. Pa opet budemo zajedno, pa ja tako uđem u rijaliti, pa izađem, pa budemo zajedno, pa se ne viđamo. A kad se ne viđamo mi uopte ne pričamo, a kad se pomirimo mi živimo zajedno - kao da ništa nije bilo. Neverovatno. A bili smo prvo godinu dana najbolji drugovi - ispričala je Jelena.

- Ali ja imam nekog drugog. Moja prva ljubav. S Kipra je. Imala sam 17 kad sam ga upoznala. S 20 sam izgubila s njim nevinost, zbog njega sam učila grčki jezik.. I posle 20 godina on meni pošalje zahtev na Fejsbuku... - počela je Jelena.

Pogledajte razgovor:

Miljana iz sve snage udarila Jelenu Golubović flašom u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    22. novembar 2018 | 01:25

    E Jelena kom si nasla da pricas, najvise zlo u zadrugu pored Mice i Zorice

  • Cica S

    22. novembar 2018 | 08:02

    Prica o Dasi Kalacu, Cupinom rodjaku..E Jelena...Prolazi zivot, a ti se vrtis u krug..Dok tvoji bivsi stvaraju porodice, Daso takodje ima veliku cerku.. Cupo veliku cerku i tri sina, Kipranin takodje porodicu..Ali Jelena, ipak si tezak karakter, zao mi je, mogla si biti i ti srecnija u zivotu.

  • Inm

    22. novembar 2018 | 13:22

    Majke mi, Jeleni nesto mnogo hvali. Zena luda 100 ./.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA