≫ 

Nemaš mu*a da me udariš, a već si me tukao! Ljuba se unosila Karađorđu u facu, pokazivala mu srednji prst, zadrugari u neverici! (VIDEO)

Ljuba Pantović počela je da se "obračunava" čim je ušla u Zadrugu 2

  • 34

Ulazak Ljube Pantović u Zadrugu pomrsio je sve konce, pa su odmah sinoć sevale varnice i počeo haos!

Aleksandra nije želela da se pozdravi sa majkom, dok su se Karađorđe i Ljuba sukobili već u samom startu, nakon što je on sklonio njene stvari sa kreveta.

- Klošar pokušava mene da izaziva na fizički kontakt i baca moje stvari. Pi*ko, neću te udariti! - vikala je Ljuba sve vreme provocirajući bivšeg muža.

- Jadnica i bednica, pokazuje primitivizam. Tebi je mesto na Južnom polu, a ne ovde. Vidi našta ličiš, babo jedna! - govorio joj je Karađorđe.

- Ko mi kaže...

Ljuba i Karađorđe/ Printskrin: TV Pink

- Izvoli, pi*ko. Trese ti se vilica. Nemaš mu*a da me udariš. Klošaru... Što gledaš u zemlju, pi*ko? - nastavljala je Ljuba unoseći mu se u facu.

- Srešćemo se mi napolju, pa ćemo videti šta ko ima da kaže...

- Eto, to je taj gospodin koji štiti žene. Čuli ste pretnje... - obratila se Ljuba svima.

- Ti nisi žena, ti si transvestit! Mnogo si ružna, pogledaj se u ogledalo. Sedi tamo, mnogo mi zagađuješ okolinu - rekao je Karađorđe, a Ljuba je u međuvremenu sela na njegovo mesto.

Sukob Ljube i Karađorđa/ Printskrin: TV Pink

- Skloni se, molim te, da vidim... Pi*ka me već tukla, pa podmićivala... - rekla je obezbeđenju kada je stalo između njih.

- Nisam ti ja Srboljub, znaš! Ne primećujem te. Klošarko, sedi tamo. Čekam i dečko da ti uđe pa da ti da podršku... - bio je besan Karađorđe.

Pogledajte kako je izgledao njihov sukob:

A pogledajte i kako je Aleksandra reagovala kada joj je mama ušla u Zadrugu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša

    25. novembar 2018 | 11:52

    Ne pratim ove rijalitije ali me zanima da li je to nasilje u njima izrezirano da bi bila veca gledanost ili nije. Ako nije, da li je moguce da drzava dozvoljava tokliku kolicinu nasilja i jos se prenosi uzivo a da zbog toga niko ne snosi nikakve zakonske posledice i jos zbog toga bude dobro placen.

  • Ivan

    25. novembar 2018 | 11:43

    Ovog je užas! Eto na koga je i ova mala Aleksandra. Izaziva, čačka i posle je žrtva. Ispade ovaj čovek još najnornalniji. U šoku sam. Izbaciti je napolje što pre.

  • Tz

    25. novembar 2018 | 11:33

    Ljuba ce otjerati Davida od Aleksandre. A sta poslije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA