Uletali su mi u kuću, nameštao je da me ubiju! Ljuba i Karađorđe izneli sav prljav veš, umešala se i Aleksandra! (VIDEO)

Karađorđe je priznao da mrzi svoju bivšu ženu, a onda je naveo i razlog, pa je nastao opšti haos

  • 5

Karađorđe Subotić je tokom "Igre istine" konačno otkrio zbog čega je u toliko lošim odnosima sa bivšom ženom Ljubom Pantović, a onda je priznao i da je mrzi.

Nakon ovoga Ljuba je pobesnela, pa je nastala žučna rasprava, a onda se umešala i njihova ćerka Aleksandra koja je stala na očevu stranu, što je Pantovićevi dodatno iznerviralo.

- Uspeli smo da "doteramo cara do duvara", dotaknemo dno i među nama je ostao samo sukob koji traje intenzivno, i među nama samo vlada mržnja. Lepo više nema među nama, ima samo ružno - rekao je Karađorđe.

Karađorđe Subotić, Printskrin: TV Pink

- Pa baš lepo što je priznao da me mrzi. Svi znaju da sam ja rekla da nikoga ne mrzim, zato što je mržnja emocija, ja emocije ne gajim, ja sam ravnodušna... Baš lepo što je palo priznanje da me mrzi - rekla je Ljuba.

- Pa imam i zašto da te mrzim - dodao je Karađorđe.

- Ja sam to osetila odavno, uz mnogo drugih stvari koje prate tu mržnju, a to su osvete preko dece, nameštanja preko njegovih prijatelja, razna podmetanja - rekla je Ljuba.

Ljuba Pantović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja ne mogu da oprostim mojoj ženi to što je dovela Sašu Čabarkapu u moju kuću, čoveka koji mi je par dana pre toga zapalio auto ispred kuće koga je ona i te kako prepoznala na snimku - objasnio je Karađorđe.

- Ti si kad je auto goreo izašao iz kuće i snimao, da bi snimak postavio na Jutjub i bole te ku*ac što je dete izašlo, a auto je mogao da eksplodira - rekla je Ljuba nakon čega je Aleksandra poručila da to nije istina, ali joj ju je Pantovićeva ućutkala govoreći joj da se ne meša.

Aleksandra Subotić, Printskrin: TV Pink

- Poštovao sam je, voleo sam je - rekao je Karađorđe.

- A zato su mi od D.P. uletali u kuću, nameštao me da me ubiju - rekla je Ljuba.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljiljana jovanovic

    1. decembar 2018 | 18:21

    Ova Ljuba je velika jadnica. Prokockala je svoj zivot, pa su joj drugi krivi. Nije joj se pozlatila veza sa "jakim" momcima, nije postala VELIKI SEF. Kada je uvidela da joj se lose pise, brze bolje je zbrisala iz zemlje. tamo je, uz druzenje sa nasim "gastarbajterima" ubedila samu sebe da je neko i nesto, pa ponovo pocela da mafija. Zna ona odlicno sta je radila svom muzu i svojoj deci, ali kod nje vazi ono staro : NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA.

  • Micko

    1. decembar 2018 | 16:41

    Ljubina bujna mašta radi svašta

  • Tyruei

    1. decembar 2018 | 16:26

    Šta je uopste tu istina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA