"Idi kod hirurga da pokušaju da naprave muškarca!" Karađorđe i Ljuba se brutalno izvređali dok su ih svi slušali! (VIDEO)

- Idi kod hirurga da od pi*ke pokušaju da naprave muškarca - rekla je Ljuba Subotiću

  • 7
Karađorđe Subotić, Ljuba Pantović Printskrin: TV Pink

Rijaliti učesnici i bivši supružnici Karađorđe Subotić i Ljuba Pantović zbog neraščišćenih računa često ulaze u konflikt, a ovoga puta razmenili su teške uvrede tokom žestoke svađe.

Bivši supružnici brutalno su vređali jedno drugo, dok su prisutni zadrugari bili šokirani prizorom, ali i rečima zbog kojih se tresla Bela kuća.

- Idi kod hirurga da od pi*ke pokušaju da naprave muškarca - provocirala je Ljuba Karađorđa.

Svađa Ljube i Karađorđa, Printskrin: TV Pink

- Jadnice, bednice, klošarko smrdljiva! U Pazovu na remont, sramoto ženskog roda. Nema ko da te je*e, ružna si kao akrep, idi na remont - rekao joj je Subotić.

- Bitno je da tebe ima ko da je*e, tebe je*u non-stop. Bu*u tamo serviraj, si*ice, gde su te ka*ali?! Kujo, jesi u teranju, da nađemo nekog da te izje*e?! - žestko je uzraćala Ljuba.

Svađu Karađorđa i Ljube (od 8:29) pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budan

    7. decembar 2018 | 16:49

    Ne kazem da je iko od njih normalan, ali je ova Ljuba katastrofa od zene! Dobro bi bilo da ispadne, dosadna je vise ta njena agresivnost!

  • @@@

    7. decembar 2018 | 16:39

    Ali ova Ljuba je stvarno dno dna

  • Vapaj za bar malo razuma

    7. decembar 2018 | 18:47

    Ovo je Srbija? Nevaspitani, nekulturni, agresivni muskarci i zene. Kriminalci, robijasi, kurve, mrzitelji svega, psovaci....ogledalo Srbije? Zabranite vec jednom ovakvo blacenje svog naroda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA