≫ 

"Ku*vo jedna raspala, ološu jedan! Muž te podržava u tome!" : Matora brutalno napala Draganu nakon što je Mitarova poručila da joj nije normalno da devojka bude sa devojkom (VIDEO)

- Svi znamo kako si našla muža i gde i ga upoznala - urlala je Matora na Draganu

  • 39

Dragana i Matora brutalno su se posvađale sinoć u "Igri istine". Nakon što je Mitarova rekla joj nije normalno da devojka bude sa devojkom, aludirajući na Matorinu vezu sa Sanjom, Jovana je "ekplodirala od besa" i napala modelsicu.

- Ku*vo jedna raspala, ološu jedan! Muž te podržava u tome! Je*u te po splavovima! Ti si se toj lezbijki poveravala i pričala sa njom. Nerviraju me ovakvi ološi koje se druže, a misle da je to bolesno. Slušaj, Dragana, ku*va si, sponzoruša si, tako si odrasla. Ti voliš to. Ja sam lezbijka i ponosim se tim - rekla je Matora Dragani, a zatim dodala:

- Da li se ti ponosiš što se je*eš i pušiš ku*čeve dok si u braku?! Što ti je muž rekao da ne piješ? Zato što kad popiješ, zasvrbi te pi*ka pa ideš da se je*eš! Svi znamo kako si našla muža i gde i ga upoznala! Kako si postala Modelsica, pi*da ti materina ku*vinska? - besna je bila Matora.

Pogledajte snimak:

VIDEO Dragana Mitar briljira: Moj Siniša kaže da nije imao devojku koja je tako lepa i dobro se je*e

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • laz

    12. januar 2019 | 11:18

    Da, Dragana se plasi muza ali ono sto je fascinantno jeste cinjenica da ona ne zeli da radi A UPRAVO JE TO RAZLOG STO ONA TRPI NASILJE.... sve je to zarad novca ali ne zbog egzistencije vec zbog luksuza. Tuzno da tuznije ne moze biti sta jedna zena dopusta sebiZato zene upamtite MORA DA SE RADI i svaka ali svaka zena mora da ima svoj dinar i muskarac isto bas iz ovog razloga ukoliko vam se suprug/a promeni i postane nasilan/a uvek imate novca da odete.Dragana je sramota za zrtve nasilja

  • Istina

    12. januar 2019 | 09:53

    Bravo matora!!!!

  • 🐤

    12. januar 2019 | 12:00

    Sa zlatnom ribicom mogla je da sedi kuci i gleda zadrugu da ima faforita i uziva ,al otog uzivanja nema nista ,dosla ja da se izbruka zarad malo novca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA