≫ 

Mina nakon iznošenja šokantnih detalja o prostituisanju dobila razgovor sa mamom, evo šta je potresena Ivana Vrbaški poručila ćerki posle svega! (VIDEO)

Mina je u suzama otrčala u govornicu kako bi se čula sa majkom ne znajući kako će da reaguje na sva njena priznanja o pružanju seksualnih usluga za novac

  • 45

Nakon što je Mina Vrbaški iznela još šokantnih detalja iz vremena kada se bavila prostitucijom, u suzama je otišla u Rajski vrt kako bi porazgovarala sa Drvetom mudrosti, a potom je dobila telefonski poziv sa majkom Ivanom Vrbaški.

- Najstrašnije je što nisi meni rekla, ali otom potom. Ne znam zašto mi nisi rekla, kao da me ne poznaješ uopšte - rekla je na samom početku razgovora potresena Ivana Mini, koja je pričala kroz suze.

- Jesi li ti sebi priznala da si napravila grešku? - pitala ju je mama.

- Jesam - rekla je Mina.

- Onda ideš dalje, i to je to. Najgore je prošlo. Svaka greška u životu se plaća, prošla si kako si prošla, a ostalo ćemo rešiti kad dođeš - rekla joj je Ivana.

Mina Vrbaški Printskrin: TV Pink

- Ja znam kako sam prošla i zbog čega sam prošla. Ništa mi nije bitno osim vašeg i mog mišljenja - poručila je Mina mami.

- Ima mnogo gorih od tebe. Znaš da sam ja uvek uz tebe. Ne treba nikog ni da pljuješ ni da osuđuješ... To je strašno - potresena je bila Ivana.

- Sve što treba sad je da digneš glavu i ideš dalje. Da shvatiš ozbiljnije život kao život, da gledaš sebe i središ sebe. Batali Beograd. Imaš kuću ovde, šta ti treba više... Ja i tvoja baka smo tu i razmišljamo kako razmišljamo, šta onda plačeš više? - pitala ju je mama.

- Nije mi lako, veruj mi. Treba da prihvatim da sam javno priznala, treba da izađem na ulicu - uplakana je bila Mina, koja se nakon razgovora vratila u Belu kuću raspoloženija i dobila podršku pojedinih zadrugara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rule

    13. januar 2019 | 11:10

    Ponosna Mina na sebe sto je priznala da se maloljetna prostituisala. Mama ponosna na Minu, zadrugari aplauzom pozdravili njeno priznanje. Ovo nema nigdje osim kod nas. Koja bruka i sramota. Sve je na prodaju.

  • lka

    13. januar 2019 | 10:20

    Koja melodrama, evo bas hocu da kazem cerki da me sramota sto nije bila kurva pa da prizna pa da joj a0laudiraju, da je zale pa da se ponosim sa njom.Na pekari i jutros stoji natpis " trazimo radnicu".

  • sava kg

    13. januar 2019 | 10:34

    Nazalost samo u Zadruzi ima bar 5 njih koji imaju veze sa tim zanatom . Minina mama satro nije znala... Pa u Zadrugu ulaze samo kompromitovane ličnosti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA