≫ 

Teodorina majka ušla u Zadrugu, pa odmah pitala Ana za Davida: Koraćeva pocrvenela nakon Gocinog komentara!

Ana i David su izabrani za ovonedeljne potrčke, pa spavaju zajedno u izolaciji, a Goca nije mogla a da ne prokomentariše njenu seksi spavaćicu

  • 21
Goca i Ana razgovaraju, Printskrin: TV Pink

Bivša rijaliti učesnica Gordana Džehverović, kao i svakog utorka obišla je zadrugare. Goca i ovoga puta nije bila zadovoljna zatečenim stanjem u kući, pa je učesnike oštro iskritikovala.

Teodorina mama pozdravila se sa zadrugarim koji su se u trenutku kada je ona ušla u spavaću sobu zatekli tu. Ana Korać bila je u spavaćici i jakni, a njen izazovan stajling odmah je zapao Goci za oko.

Ana i David Dragojević izabrani su za potrčke, pa ove nedelje spavaju odvojeno od drugih ukućana u izolaciji. Teodorina mama pecnula je Anu zbog njene provokativne spavaćice i Davida.

David Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Jao, tako spavaš? Pa baš si seksi! Sa kim si u krevetu? - pitala je Goca Anu.

- Sa jednim dečkom, David se zove - stidljiva je bila Ana.

- Jadan on šta će da gleda - prokomentarisala je Džehverovićeva.

Gova i Ana, Printskrin: TV Pink

VIDEO: Aleksandra će da pukne od muke! Ana poljubila Davida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Selena

    15. januar 2019 | 22:04

    I ako joj je rekla, Ana se baš trudi da ga preotme. Nije ni fer prema Aleksabdri, on je izabrao i šta sad radi, sram ga bilo, briga njega što se ona kod kuće kida gledajući šta oni rade. Ako mu je dosadila treba prvo sa njom da raščisti, posle nek rafi šta hoće, ovo nije fer.

  • Banetove suze

    15. januar 2019 | 21:50

    Odlicno joj je rekla!Neobrazovana vestacka devojka, prati u stopu verenika druge zene! Nimalo to nije lepo, a niti je ona lepa!

  • Vesna

    15. januar 2019 | 21:36

    Plasticna je dotakla dno.Napada Davida koji zivi u zajednici sa Aleksandrom dve godine.Jadnica.Jedini nacin da skrene paznju jer je prazna i nezanimljiva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA