≫ 

Anina majka o ćerkinoj aferi sa Davidom:  Lep su par, noćas su bili kao na filmu!

- Ne volim da predviđam, verujte, to tu kako je, šta je oni najbolje znaju, videće i kad izađu, ja se u to ne mogu mešati, to je njihova odluka, šta god da urade - rekla je Ljiljana

  • 28

Ljiljana, majka Ane Korać, u svemu podržava ćerku, pa je tako i u slučaju njene afere sa Davidom Dragojevićem čija je verenica Aleksandra Subotić nedavno diskvalifikovana iz Zadruge.

Na pitanje kako joj se čini odnos njene ćerke i Davida, gospođa Ljilja kaže:

- Pa to morate pitati njih (smeh). Ana je uvek bila iskrena i mislim da je sad iskrena i da verovatno postoji neka hemija između njih. Verovatno joj se David dopada. Što se njega tiče, vidim da nije loš dečko, kulturan je, fin, pažljiv, šta tu može sve da se izdešava, ne znam - kaže Ljiljana.

Ne volim da predviđam, verujte, to tu kako je, šta je oni najbolje znaju, videće i kad izađu, ja se u to ne mogu mešati, to je njihova odluka, šta god da urade - rekla je Ljiljana.

Ana Korać i David Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kako kaže, u svemu će uvek podržati svoje dete.

Ja moju Aleksandru uvek podržavam, uvek je imala podršku i od majke i od pokojnog oca, zbog njega je i ušla ponovo, pre nego što je preminuo, njegova želja je bila da uđe, a onda se to desilo iznenada, bila je mnogo vezana za oca. Uvek ima podršku, nije što je moja, ali je kulturna i iskrena - kaže Ljilja koja je za kraj istakla da joj se dopada kako kao par izgledaju Ana i David.

- Jesu lep par (smeh). Noćas su bili kao na filmu - zaključila je Ljiljana kroz smeh.

VIDEO: David se zarozao kada je obezbeđenje dopratilo Aleksandru do vrata

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    16. januar 2019 | 17:19

    I ova ponosna mama,baš su lep par,a što on ima verenicu nema veze.

  • Niki

    16. januar 2019 | 17:18

    Divna ti je cerka a divan je i David i nece oni daleko dogurati,jer na tudjoj nesreci se ne gradi sreca i proci ce kao Luna!Da li iko od vas ima grizu savest?Fuj

  • Demi

    16. januar 2019 | 18:06

    Očeva želja je bila da udje ponovo??? Kad je preminuo Zadruge 2 nije bilo ni na vidiku, ne lupetaj mama, nego je nauči pristojnom odevanju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA