Skoro svi zadrugari glasali za njega: David ide u izolaciju sa seksi brinetom, a evo kako je Ana reagovala na to! (VIDEO)

Zadrugari su izabrali Davida umesto Ane, koja je dobila većinu glasova

  • 6

Ove subote zadrugari su birali između ovonedeljnih potrčaka, a takođe i ljubavnog para, Ane Korać i Davida Dragojevića, a većinski je odlučeno da David odlazi u izolaciju, odnosno u zatvor.

David je dobio znatno više glasova od Ane, a posle žestoke svađe koja je izbila između njega i Ljube Pantović, izglasan je za odlazak iz Bele kuće.

- Hvala svima. Drago mi je da Ana ostaje. Idem u zatvor da se malo odmorim. Teško mi je sad pored Ane, pogotovo što smo spojili krevete... Super mi je sa Anom i to je to - rekao je David.

David Dragojević je prvi nominovani/ Printskrin: TV Pink

Ana se takođe zahvalila gledaocima i zadrugarima što su je ostavili sigurnu u kući, a kako će izgledati njen krevet bez Davida ostaje da vidimo.

Ana Korać/ Printskrin: TV Pink

Gledaoci su izabrali drugog nominovanog, a to je Nataša Moskva, koja će se pridružiti Davidu u izolaciji. Žestoku svađu Ljube i Davida pre proglašenja nominovanih pogledajte OVDE.

Kako je Ana reagovala na ovo, pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    20. januar 2019 | 00:44

    Sramota Srbije

  • Zuga

    20. januar 2019 | 08:56

    Deca osnovne,srednje i fakulteta prvaci opstine,regiona,republike i sveta ma ko ih sisa nisu clanovi zadruge i parova vec prosipaju pamet i mudrost koja nikom netreba. Vec Srbiji treba da si sto gluplji i nepismen a diplomu i doktorat ces kupiti.

  • Klek

    20. januar 2019 | 14:00

    Jel to ona ana kao fina a vamo rasturačica bruko žena srbije, naj bolje da se smuvaju luna i Ana da bi opstali brakovi i veze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA