Ljuba bez dlake na jeziku ispričala šta je Karađorđe nagovarao Aleksandru da radi kako bi zaradila novac! (VIDEO)

Ljuba je takođe otkrila i iz kog razloga Aleksandra nije završila srednju školu

  • 19

Miljana Kulić i Marija Kulić došle su na ideju da intervjuišu zadrugare, pod izgovorom da, navodno, imaju zadatak i time ih sve nasamarile.

Naime, Kulićeva je istakla da je Karađorđe Subotić rekao da je Ljuba ljubomorna na njenu ćerku, a zbog toga je Pantovićeva planula, pa je osula paljbu po svom bivšem suprugu.

- To je najveća greška u mom životu. To je čovek koji mene patološki mrzi. Suluda je izjava oca da je majka ljubomorna na svoju ćerku, pogotovo što je ta ista majka brinula o zajedničkoj deci 80 odsto vremena njihovog života - rekla je Ljuba.

Ljuba Pantović, Printskrin: TV Pink

Nakon toga je Pantovićeva otkrila da je zapravo Karađorđe kriv zbog toga što Aleksandra nije učila školu i da je ona uvek bila uzorna majka.

- Karađorđev predlog je bio da Aleksandra drži noćni klub sa devojkama da bi od toga više zarađivala i da joj za to nije potrebna škola. Zato Aleksandra ima samo jedan razred srednje škole - objasnila je Ljuba.

Šta je Ljuba rekla o svojoj ćerki Aleksandri i o bivšem suprugu Karađorđu možete pogledati na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    26. januar 2019 | 11:37

    Jadna Aleksandra sa ovakvim roditeljima.Pa ona je kao dete,tinejderka,mlada osoba,prosla pakao pored dva idiota kojima je Bog podario dete.Molim produkciju da je ne uvodi jer je svi psihicki ubijaju.Ne dozvolite vise da prolazi kroz pakao zivota.Uvedite Ani dasu,da David oseti bol,kad nekog volis,a taj ti nemilosrdno okrene leda.

  • Anči

    26. januar 2019 | 07:17

    Ljuba lažov na kvadrat

  • Ana

    26. januar 2019 | 01:00

    Ja bi Ljubu kao majku stavila na stub srama . Fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA