≫ 

Miki polio Mariju vrelim čajem, Miljana urlala na sav glas, lomila kamere, pa otišla po sina kako bi zajedno napustili Zadrugu! (VIDEO)

- Mama odmah idemo odavde! Da mi umreš ti mama, odmah! Sad ću sve ovde da polomim! Mama izlazimo odavde da ti umru svi! Vrelim čajem te polio - urlala je Miljana

  • 41

Prošle noći došlo je do žestoke svađe Miljane i Marije Kulić sa Mikijem Đuričićem, nakon čega je nastao opšti haos u Zadruzi.

Prilikom svađe Miki je polio Mariju vrućim čajem nakon čega je Miljana počela da urla na sav glas, a onda i udarala u kamere, pa se uputile u sobu gde boravi njen sin Željko kako bi uzele bebu i napustile imanje.

- J*bi bre svoju mamu, pi*ka ti materina seljačka! Da li ti misliš da se ja plašim tebe? - pričala je Miljana Mikiju.

- J*baću ti mamu, još jednom budeš li provocirala prva! - govorio je Miki Miljani, a onda se obratio ukućanima: Ako ste vi za to da vas Miljana j*be, onda nemoj niko da mi se obraća!

- Dosta više! Prva je počela više! Popušiš mi k*rac i ti i tvoja luda ćerka i svi koji ovo trpite! Ne pominjem tvoju ćerku! Možete da mi popušite k*rac obe! Došle ste ovde da nas j*bete sve! - govorio je Miki Mariji nakon čega ju je polio čajem.

- Mama odmah idemo odavde! Da mi umreš ti mama, odmah! Sad ću sve ovde da polomim! Mama izlazimo odavde da ti umru svi! Vrelim čajem te polio - urlala je Miljana, a zatim otišla kod dadilje po Željka.

Miljana i Marija hoće da napuste Zadrugu, Printskrin: TV Pink

- Odmah i dete oblači! - vikala je Miljana.

- Dete uzimam i idem odavde! - dodala je Marija.

Nakon ovoga njih dve su se uputile ka kapiji kako bi napustile Zadrugu. U videu na početku teksta pogledajte kako je izgledao Miljanin nervni slom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sacuvaj Boze

    28. januar 2019 | 11:10

    Dokle cemo gledati ove ludake. Polomila je kameru, prozor, maltretira dadilju. U 3h trazi da se mali izvede na zimu nikada goru. Treba joj oduzeti dete! Uzas ciji je to sin Klarin ili njen.

  • Instaflash

    28. januar 2019 | 09:47

    Izostavili ste trenutak da je pre polivanja Miljana soljom gadjala Mikija.

  • Čekaj čekaj

    28. januar 2019 | 13:12

    Luda žena zarađuje ogroman novac , dok normalani beže iz države ! O čemu se ovde radi ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA