≫ 

Veliki šef je bio nemilosrdan: Dorotea kažnjena kao niko do sada, nakon što joj je saopštena odluka zanemela je od šoka (VIDEO)

Nijedan zadrugar nije kažnje ovako

  • 16

Dorotea Jovanović žestoko je kažnjena u "Zadruzi",  jer je kontinuirano kršila jedno od osnovnih pravila rijalitija. Osim nje, Veliki šef je kaznio i Tomu Panića. Međutim, ono što je primetno jeste da je Jovanovićeva kažnjena kao niko do sada.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Toma bude kažnjen nedeljnim honorarom, zbog spavanja preko dana. Ovim takođe zvanično obaveštavamo Doroteu da će biti kažnjena još samo četiri puta, posle toga neće imati honorar u Zadruzi. Ukoliko Dorotea prekrši zabranu spavanja preko dana, više od četiri puta, svaki sledeći put, za svaku sledeću kaznu će biti dužna da uplati televiziji "Pink" po 30.000 dinara - pročitala je pismo Zorica Marković.

Dorotea je zamenela od šoka, a onda je počela da se pravda.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    29. januar 2019 | 22:03

    Jos jedna velika nepravda od strane produkcije! Ne pratim Zadrugu, nemam favorita, nisam Dorotein fan, samo komentarisem situaciju. Ovo sto gospoda iz produkcije rade je cist mobing i ugnjetavanje onih kojima se "namerace" po principu MOZE NAM SE. Posle Aleksandre Subotic, na tapeti je Dorotea. Ovo je sramno i tako podlo, da ne moze dalje! Valjda joj je to kazna zato sto joj je mali Djogaj pretio da ce joj udaviti psa! Koja ironija. Pa ljudi moji, da li ste vi svesni da svako ko se zameri Djogajima bude kaznjen, podvrgnut napadu novinara ili izbacen tokom nekog "vanrednog izbacivanja", bez obzira na to sto on nije kriv? Dokle vise, dokle? Ocaj od rijalitija.

  • Aco

    30. januar 2019 | 16:06

    Jutros pošli na spavanje. Dorotea opet besnela umesto da spava. Odvedena u zatvor i tamo prenoćila. Neizlečiva je.

  • Sasa

    29. januar 2019 | 19:49

    Nije mi simpaticna ova dorotea,ali sta je sa kaznama za ljuljetu,miljanu,mariju....sram vas bre bilo...zar je spavanje veci greh od udaranja,lomljenja kamera ,vrata itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA