≫ 

Nezapamćeni haos u zatvoru! Toma divljački zgrabio Maju, pljunuo je iz sve snage, bacio Doroteu na pod, obračunao se i sa obezbeđenjem! (VIDEO)

Posle silnih uvreda i izgovorenih najružnijih reči, Toma je pobesneo, izgubio kontrolu i nasrnuo na Maju

  • 12

Toma Panić i Maja Marinković su nakon žurke završili u zatvoru, gde je došlo do žestoke svađe i sukoba, pa je obezbeđenje moralo da reaguje. 

Njih dvoje su se prvo užasno izvređali, psovali i izgovarali najgore reči, da bi posle nastavili još gore.

- Ti si dečko za urnisanje, ali ovo ti je bilo dovoljno za večeras, idem da spavam sad - rekla je Maja Tomi.

- Ti si ku*vica mala. Kome curi žuto iz pi*kice? Hvala ti, Maja sida - odgovarao joj je on.

Obezbeđenje sprečava Tomu da nasrne na Maju/ Printskrin: TV Pink

- 'Ajde, ne nerviraj se. Popuši još jednu. Je l' ti treba tompus? - poručila mu je Maja iz kreveta, a potom se pobunila Dorotea i viknula na njih da prekinu, ali Toma je i dalje nastavio.

- Ti si Maja sida ili Maja simulacija. Takva si u Beogradu. Svi te osudili da si Maja sida - rekao je, pa se na neko vreme smirio, ali nije ostalo na tome.

- Čekaj da joj udarim dva šamara! - rekao je Toma, pa besno ustao iz kreveta, zgrabio Maju i bacio je na pod, te je pljunuo dva puta.

Toma se obračunava sa Majom, Dorotea pokušava da ih razdvoji/ Printskrin: TV Pink

Dorotea je skočila na njega ne bi li ih razdvojila, ali je i nju odgurnuo i bacio na pod, a obezbeđenje je reagovalo. Toma je i dalje besneo kao nikada do sada. Čak i nakon nekoliko minuta ponovo je počeo svađu sa obezbeđenjem, koje mu nije dozvoljavalo da nasrne na Maju, koja ga je sve vreme provocirala iz kreveta.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna u potpunom besu kidisala na Marjanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    30. januar 2019 | 19:45

    TOMO...ajde da nas zatvore zajedno jedno pola sata...da se ja i ti upoznamo...da malo maltretiramo jedno drugo...pa ko bude jaci...smrade jedan...zene diras...ccc

  • Anti fan

    30. januar 2019 | 14:26

    Ove dve devojke je diskutabilno komentar devojke koje su bez zanimanja koje samo gledaju finasije dorotea je bila sa dvojicom stariji od nje cak 30 god a i za maju isto pricaju po splavovima sta radi. I one sad umislile da su rijaliti zvezde kradu pare kradu hranu pice glume neko ludilo vriste🤯 teska srca tomi svaka cast one su mu se nakacile na vrat ali je stavio gde im je mesto da spavaju kao i sto rade u realnom zivotu ispod stolova mrtve pijane👎

  • Jeca

    30. januar 2019 | 14:20

    Koji je ovo odron od ljudi! Svaka čast Željko što je ovaj ološ sklonio sa ulice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA