≫ 

"On je dobar, ali ja sam se zaljubila u Marka": Luna saznala od Ša koji zadrugar je bacio oko na nju, a onda je ona pomenula Miljkovića (VIDEO)

Iako je raskinula sa Markom, ne može da ga zaboravi

  • 59

Luna Đogani okončala je svoju vezu sa Markom Miljkovićem, ali i dalje gaji osećanja prema njemu. Blogerka je to otkrila reperu Ša, koji joj je prvobitno ispričao da je jedan zadrugar bacio oko na nju.

Tačnije, Lazar Jeremić.

- On te mnogo gotivi, obožava te. Lazar mi je to pričao. On je kao dete, mnogo je dobar momak. Ja sam mu rekao da stisne petlju i da ti priđe - rekao je Ša.

- On je mene muvao, može da mi priđe kao prijatelj. On je dobar, ali ja sam se zaljubila u Marka. Krivo mi je kad ga vidim. Samo imam želju da ga zagrlim - rekla je Luna.

VIDEO: Luna i Marko raskinuli: Tako me ni Sloba nije vređao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    31. januar 2019 | 23:48

    Pa kako se zaljubi tako brzo. Toliko histerisanja za Slobom.da je narod mislio da je zaista poludeka za njim. A ina po izlasku iz rijalitia, odmah sa Gastizom. I jos rece Marku, ti je kres kombinacija. Potom sa Markom. Pa kako tajo velika ljubav, da se zaboravi za 15 dana. Sta je to? Zene da mi objasni. Posto meni u ovin godinama nekako nije jasno. Kakva je to ljubav?

  • Sasa

    31. januar 2019 | 23:21

    NE brinite Djogaji....bice oni ponovo zajedno...sredice to Veliki sef...na silu,ali bice...

  • oo

    31. januar 2019 | 22:39

    Ma ja mislim da je ipak najbolje da se Lunci i Sha spoje. Zna se da ona kidise na ozenjene, a sto se njegove vernosti tice, vec smo imali prilike da vidimo koliko je veran. Oseca se da medju njima postoji neka hemija, samo da se jos malo zblize, pa da slavimo ljubav za ljubav!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA