≫ 

Aleksandra ne prihvata raskid sa Davidom, a sada je jednom objavom pokazala u kakvim je odnosima sa njegovom majkom! (FOTO)

Dok David uživa sa Anom u Zadruzi, Aleksandra se ne odvaja od nesuđene svekrve

  • 46

David Dragojević rešio je da stavi tačku na dugogodišnju vezu sa Aleksandrom Subotić i započne ljubavnu romansu sa Anom Korać u Zadruzi.

Međutim, Aleksandra kao da ne prihvata ovu činjenicu, pa još uvek boravi u kući Davidove majke Biljane u Veterniku sa ćerkom Magdalenom.

Aleksandra je na društvenim mrežama objavila sliku kojom je pokazala da je i dalje nerazdvojna sa nesuđenom svekrvom i da se njih dve odlično slažu, bez obzira što David sada ima novu devojku.

- A mi smo malo krenule do grada - napisala je Aleksandra uz fotografiju sa Biljanom.

VIDEO: Procurila informacija da Aleksandra sa novim dečkom ulazi u Zadrugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljiljana

    1. februar 2019 | 20:43

    Sta vas briga gde zivi Aleksandra ! Ko ste vi da pljujete po Davidovoj majci.? Krivo vam je sto zena - zenz razume. Dugo su zivele zajedno i valjda ONA NAJBOLJE ZNA jkakva je Aleksandra. Vi sve znate o celoj njihovoj familiji, verovatno ste ziveli u istij kuci. Bagro bezobrazna. Ako vam je do komentara, koimentarisite desavanja u rijalitiju, a ne van njega.

  • Goga

    1. februar 2019 | 19:49

    Ova Biljana je baš prolupala, ovakvim ponašanjem je već izgubila sina Dejana a sada će i Davida. A da nije baš u vinklu, videli smo kada je bila u studiju Pinka, prvi put bila u strogo mini suknjici a drugi put u jednodelnom kupaćim kostimu? Sledeći put verovatno će u dvodelnom, a žena već odavno gazi šestu deceniju...Bruka svo troje dece.

  • Nina

    1. februar 2019 | 19:17

    VI NE MOZETE DA SHVATITE DA SU ALEKSANDRA I BILJANA PRE SVEGA DOBRE PRIJATELJICE. A U BUDUCNOSTI VERUJTE DA CE BILJANA BITI ALEKSANDRI SVEKRVA!!!!! DEVOJKE LEP PROVOD VAM ZELIMO!!!!!!! MOLIMO VAS DA KOMENTARE PODRSKE ALEKSANDRI PUSTATE. UNAPRED ZAHVALNI IMA NAS MNOGO ALI BAS MNOGO KOJI PODTZAVAMO NASU ALEKSANDRU!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA