≫ 

Jezivi jecaji odzvanjali Zadrugom: Zerina se valjala po podu i plakala, Miljana i Jelena Krunić joj pritrčale u pomoć! (VIDEO)

Zerina je pononovo doživela nervni slom zbog bivšeg dečka Baneta Čolaka

  • 41

Prošle noći Bane Čolak tokom emisije "Pitanja novinara" davao je odgovore na osnovu uvreda koje je uputio njegovoj bivšoj devojci, Zerini Hećo, pa je izazvao osude zadrugara.

Nakon što je imao niz bezosećajnih odgovora, Zerina nije mogla više da izdrži, pa je izletela iz emisije u pab, gde je želela da bude nasamo.

Zerina je potom grcala u suzama i jezivo urlala dok se valjala po podu, a Miljana Kulić joj je pritrčala u pomoć i pokušala da je smiri, nakon ovoga stigla je i Jelena Krunić koja je pokušala da uteši svoju drugaricu, ali bezuspešno.

Miljana i Jelena Krnuć teše Zerinu, Printskrin: TV Pink

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Bane ispričao da je Zerina abortirala njegovo dete, a onda je nastao haos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bilja

    3. februar 2019 | 10:41

    Zbog ovakvih komentara se silovanja ne prijavljuju!!!

  • Ja

    3. februar 2019 | 11:09

    Sto ovo dozvoljavate?zar svi vi koji odlucujete u ovom programu i dalje ostavljate ovu Zerinu da iritira narod sa njenim budalestinama.Takva osoba i njeno ponasanje odmah na lecenje to nema vise sa stvarnoscu.Ako glumi strasno iritantan glumac ako je takva odma na psihijatriju.Ta Zerina ni nije sposobna da othranjiva dete, dokle ce te vise ovo doa zacega svaki ko snjom ude u suradnju mora dobro razmisliti.zvolit to nije smesno to sto ona radi je uznemiravanje svih gledalaca.Kad pocme da govori nikad kraja i ona zeli da bude popularn

  • Lka

    3. februar 2019 | 10:52

    Evo kompromis o rešenje omogućite Banetu da napusti Zadrugu sa zaradom, a Zerinu iz humanih, samo vama znanih, razloga pustite da se spase i ide kući. Sa ovoliko putera na glavi uči u Zadrugu i misliti da ti svakog mozes da razmazuješ a da tvoj puter ostane čitav, nezamislivo. Ovo nema veze sa pošteno igrom shvatili smo produkcija a novinari kao deo produkcije uniptiče sve radi proklete gledanosti, Banetov i Zerini broj glasova na prošlom izbacivanju, Miloševićevo kuka je i napad na Marka da se pomiri sa peručom, sve su to otvoreni signali zadruga rima da moraju da slede instrukcihe radi opstanka, od 20 komentara 19 u korist Baneta i 1 u korist Zerine. Gospodo zabrljali ste totalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA